قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳۱ ساعت قبل

جنایت جنگی سیریک نشان داد تمدن آمریکایی چیزی جز توحش بزک‌شده نیست

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پیامی در شبکه اجتماعی به تجاوز نظامی آمریکا و حمله جنایتکارانه به مردم بیگناه سیریک، واکنش نشان داد.
 جنایت جنگی سیریک نشان داد تمدن آمریکایی چیزی جز توحش بزک‌شده نیست

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله آملی لاریجانی نوشت:

جنایت سیریک و کشتار زنان و کودکان بی‌دفاع، تجلی درنده‌خویی و ذات فریبکار آمریکاست که پرده از وقاحت و پلیدی کاسبان حقوق بشر برداشت. این جنایت جنگی محرز نشان داد تمدن ادعایی آنان، چیزی جز توحشی بزک‌شده نیست. بی‌تردید، ننگ این سفاکی تا ابد بر گرده تمامی عاملان و حامیان آن سنگینی خواهد کرد. کد مطلب 6936406 هادی رضایی …





 اخبار جدید

 حمله موشکی به اهداف آمریکایی در شمال اردن
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حمله موشکی به اهداف آمریکایی در شمال اردن

منابع عربی از حمله موشکی به اهداف آمریکایی در شمال اردن خبر داده‌اند. جزئیات بیشتری در این باره منتشر نشده است.

 روحانی: اگر قرار است ۲۰ سال دیگر با قدرت‌های جهانی بجنگیم به مردم هم بگویید | اگر مردم قبول کردند برویم ادامه بدهیم | پیغمبر با مردم مشورت می کرد  +فیلم
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

روحانی: اگر قرار است ۲۰ سال دیگر با قدرت‌های جهانی بجنگیم به مردم هم بگویید | اگر مردم قبول کردند برویم ادامه بدهیم | پیغمبر با مردم مشورت می کرد +فیلم

اقتصادنیوز: حسن روحانی گفت: به مردم بگوییم قرار ما این است با قدرت‌های بزرگ بیست سال دیگر بجنگیم، اگر مردم قبول کردند برویم ادامه بدهیم.

 قالیباف: کشورهای منطقه باید آیندهٔ خود را با دستان خود رقم بزنند/ ایران از ایدهٔ چین برای ایجاد یک معماری امنیتی جدید در منطقه استقبال می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

قالیباف: کشورهای منطقه باید آیندهٔ خود را با دستان خود رقم بزنند/ ایران از ایدهٔ چین برای ایجاد یک معماری امنیتی جدید در منطقه استقبال می‌کند

محمدباقر قالیباف، نماینده ویژه جمهوری اسلامی ایران در امور چین، با استقبال از تأکید رئیس‌جمهور چین بر تقویت امنیت مشترک در منطقه، خواستار شکل‌گیری یک معماری امنیتی جدید و بومی شد و تأکید کرد کشورهای منطقه باید آینده خود را با دستان خود رقم بزنند.

 عادت جمعی!
۵ ساعت قبل / سایت جماران

عادت جمعی!

قرار نیست ایران را با عراق یکی بدانیم و قرار هم نیست نتیجه بگیریم که آنچه بر عراق رفت، حتماً برای ایران تکرار خواهد شد. تاریخ چنین ساده تکرار نمی‌شود. اما می‌توان پذیرفت که این یکی از سناریوهای ممکن است؛ سناریویی که در آن فشار اقتصادی، تخریب یا فرسایش زیرساخت، تضعیف طبقه متوسط و عادی‌شدن پی‌درپی بحران‌ها، جامعه را به نقطه‌ای متفاوت از آنچه امروز می‌شناسیم می‌رساند. شاید چیزی که خواندن کتاب را برای من دشوار می‌کند همین است که گاهی احساس می‌کنم صفحه‌به‌صفحه «یادداشت‌های بغداد» می‌تواند روزی درباره ایران هم نوشته شود.

 جزئیات حمله اخیر به پایگاه‌های آمریکا از زبان سخنگوی ارتش
۷ ساعت قبل / خبرگزاری ایسکانیوز

جزئیات حمله اخیر به پایگاه‌های آمریکا از زبان سخنگوی ارتش

سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دو تجاوز آمریکا به نوار مرزی جنوبی کشور گفت: آمریکایی‌ها در این دو تجاوز تلاش کردند کنترل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران بر تنگه هرمز را تضعیف یا از بین ببرند، اما نیروهای مسلح با انجام عملیات‌های سریع، کوبنده و گسترده در برابر این تجاوزات واکنش نشان دادند.

 شروط تهران قبل از بازگشایی تنگه هرمز یا هرگونه مذاکره با واشنگتن
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

شروط تهران قبل از بازگشایی تنگه هرمز یا هرگونه مذاکره با واشنگتن

رئیس دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران در مصر در مصاحبه با المیادین: شروط ما و باز شدن تنگه هرمز مقدم بر هرگونه مذاکره با واشنگتن است.

جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ - 4 September 2026