به گزارش خبرنگار مهر، عباس رسولی صبح سه شنبه در نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان با تأکید بر ضرورت ارتقای کیفیت آموزشی، اظهار کرد: جبران عقبماندگیهای آموزشی سال گذشته که به دلیل تعطیلی مدارس ناشی از بارندگیها و شرایط جنگی ایجاد شد، باید به صورت جدی در دستور کار آموزش و پرورش قرار گیرد.
وی هدف از برگزاری شورای آموزش و پرورش را ایجاد بستر گفتوگو، همفکری و دستیابی به راهکارهای عملی برای رفع مشکلات آموزشی و تربیتی دانست و افزود: اگر قرار باشد همه امور صرفاً بر اساس دستورالعملهای از پیش تعیینشده پیش برود، نیازی به تشکیل شورا و همفکری نخواهد بود.
فرماندار دنا تصریح کرد: نشستهای شورایی باید فرصتی برای شنیدن نظرات مدیران مدارس، معلمان، اولیا و حتی دانشآموزان باشد تا با ارائه پیشنهادهای سازنده، تصمیمهای جمعی و عملی برای ارتقای کیفیت آموزش اتخاذ شود.
رسولی از مدیران و معلمان خواست در جلسات شورا علاوه بر بیان مشکلات، راهکارهای عملیاتی نیز ارائه کنند و گفت: بسیاری از مسائل نباید تا برگزاری جلسات ماهانه شورا به تأخیر بیفتد، بلکه موضوعات تخصصی باید در جلسات کارشناسی بررسی و نتایج آن برای تصمیمگیری به شورای اصلی ارائه شود. کاهش آسیبهای اجتماعی دانشآموزان
وی با اشاره به گزارش ارائهشده درباره طرح نماد (نظام ملی مراقبت از دانشآموزان)، از کاهش قابل توجه آسیبهای اجتماعی دانشآموزی در نیمه نخست سال ۱۴۰۵ خبر داد و بیان کرد: در شش ماهه نخست امسال دو مورد آسیب اجتماعی دانشآموزی گزارش شده، در حالی که این تعداد در مدت مشابه سال گذشته ۲۰ مورد بوده است.
فرماندار دنا با تأکید بر اینکه حتی یک مورد آسیب اجتماعی نیز زنگ خطر محسوب میشود، ادامه داد: رصد مستمر، غربالگری هدفمند و همکاری دستگاههایی از جمله بهداشت، بهزیستی، کمیته امداد و ورزش و جوانان برای پیشگیری و کنترل این آسیبها ضروری است. مشکلات مدارس باید موردی و میدانی بررسی شود
رسولی بر ضرورت بررسی موردی مشکلات مدارس تأکید کرد و گفت: مدیران باید به جای بیان کلی مشکلات، مسائل هر مدرسه را به صورت مشخص احصا و برای رفع آنها راهکار ارائه کنند.
وی افزود: تأمین آب، برق، گاز، ساماندهی محوطه مدارس، زمین چمن و مصالح مورد نیاز از جمله سیمان و ماسه باید به صورت مشخص بررسی و برای رفع آنها تصمیم عملی اتخاذ شود. …









