قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

طرح ویژه اقتصادی و گردشگری بوانات در آستانه تدوین نهایی است

بوانات- معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس از تدوین طرح ویژه اقتصادی و گردشگری بوانات با همکاری دانشگاه اصفهان خبر داد و گفت: این طرح تا پایان سال به تصویب می‌رسد.
 طرح ویژه اقتصادی و گردشگری بوانات در آستانه تدوین نهایی است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی پارسایی شامگاه دوشنبه در جشن بزرگ روز بوانات با تبریک این مناسبت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای شهرستان، از تلاش مسئولان و مردم بوانات برای برگزاری این رویداد تقدیر کرد و گفت: مردم استان فارس و به‌ویژه شیراز، خود را بهره‌مند از دسترنج و ظرفیت‌های ارزشمند بوانات می‌دانند.

وی با اشاره به عملکرد استان فارس در سال گذشته افزود: با وجود شرایط دشوار کشور، مسیر خدمت‌رسانی در استان متوقف نشد و فارس در حوزه‌هایی همچون اجرای پروژه‌های عمرانی شهری، نهضت مدرسه‌سازی و جذب سرمایه‌گذاری صنعتی، دستاوردهای قابل توجهی در سطح کشور کسب کرده است.

معاون هماهنگی امور گردشگری و زیارت استانداری فارس با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی و فرهنگی بوانات، گردوی این شهرستان را نمادی از دوراندیشی، صبر، استقامت و برکت دانست و گفت: همین ویژگی‌ها در مدیریت و اجرای پروژه‌های شهری بوانات نیز دیده می‌شود و پروژه مجموعه تجاری، تفریحی و گردشگری اورانوس نمونه‌ای از این نگاه آینده‌نگرانه است. …




 اخبار جدید

 کوبا: ما در حال مذاکره با آمریکا نیستیم!
۱۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

کوبا: ما در حال مذاکره با آمریکا نیستیم!

وزیر امور خارجه کوبا، هرگونه مذاکره‌ هاوانا با واشنگتن را تکذیب کرد و افزود، هیچ مذاکره‌ای نیز برای آینده برنامه‌ریزی نشده است.

 فیلم: چهار سانحه عجیب هوایی
۳۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

فیلم: چهار سانحه عجیب هوایی

حقیقت همیشه تابناک است|پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان|اخبار سیاسی اخبار فرهنگی اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی در سایت تابناک

 فردا حراج شمش طلا برگزار می شود؛ کارمزد خرید از مرکز مبادله چقدر است؟
۲۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فردا حراج شمش طلا برگزار می شود؛ کارمزد خرید از مرکز مبادله چقدر است؟

یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله سه‌شنبه ۱۷ شهریور برگزار می‌شود که وجه‌الضمان هر قطعه ۵۰ میلیارد ریال و سقف خرید ۲۵ قطعه در هفته و کارمزد هر معامله ۴۰ میلیون ریال تعیین شده است.

 تل‌آویو به دنبال تحمیل قواعد درگیری در جنوب
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تل‌آویو به دنبال تحمیل قواعد درگیری در جنوب

دنیای‌اقتصاد: پس از آنکه اسرائیل اعلام کرد که رشته کوه «علی الطاهر» در منطقه نبطیه را تصرف کرده است، آن را بخشی از «منطقه امنیتی» خودخوانده خویش در جنوب لبنان دانست. پس از آن حملات هوایی گسترده اسرائیل همراه با استفاده از سنگرشکن‌ها در اطراف این تپه‌ها نگرانی‌های بسیاری را دامن زده است. براساس گزارش‌ها، اسرائیل 6بمب سنگر شکن را در مناطق مرکزی شهر نبطیه مورد استفاده قرار داد. این حملات آن‌قدر بزرگ بودند که صدای انفجارها در سراسر جنوب لبنان و شمال اسرائیل شنیده شد. یک خبرنگار خبرگزاری فرانسه هم در منطقه نبطیه شاهد آوار و خسارات گسترده به ساختمان‌ها، مغازه‌ها و وسایل نقلیه مجاور بود.

 سخنگوی وزارت خارجه قطر: در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم
۲۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سخنگوی وزارت خارجه قطر: در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با بیان اینکه «نمی‌خواهیم درگیری را متوقف کنیم و پس از چند ماه به آن برگردیم»، مدعی شد، در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم که به یک راه‌حل پایدار منجر شود.

 دولت تعیین تکلیف ۳ هزار ملک را کلید زد
۴۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دولت تعیین تکلیف ۳ هزار ملک را کلید زد

دولت ۶ ماه به دستگاه‌ها فرصت داده است تا املاک خود را تعیین تکلیف کنند و در صورت تعلل، وزارت اقتصاد برای فروش یا مولدسازی آنها وارد عمل می‌شود

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026