قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۱ ساعت قبل

آغاز ثبت‌نام اسقاط ۴ هزار کشنده بالای ۲۵ سال از امروز

ثبت‌نام اسقاط ۴ هزار دستگاه کشنده بالای ۲۵ سال از امروز در سامانه ستاد نوسازی ناوگان آغاز شد؛ طرحی که در ازای اسقاط، امکان واردات کشنده‌های جاده‌ای با سن کمتر از ۱۰ سال را فراهم می‌کند.
 آغاز ثبت‌نام اسقاط ۴ هزار کشنده بالای ۲۵ سال از امروز

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که بیش از ۱۱۴ هزار دستگاه کشنده فرسوده بالای ۲۶ تن در کشور در حال تردد هستند، ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل برای اجرای یکی از احکام قانون برنامه هفتم، ظرفیت اسقاط ۴ هزار دستگاه کشنده بالای ۲۵ سال را در سامانه این ستاد ایجاد کرده است؛ اقدامی که قرار است امکان واردات کشنده‌های کم‌سن‌تر را برای مالکان ناوگان فرسوده فراهم کند.

ثبت‌نام متقاضیان از امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور در درگاه اینترنتی ستاد نوسازی ناوگان حمل‌ونقل و اسقاط خودروهای فرسوده آغاز شده و مالکان کشنده‌های مشمول می‌توانند با ثبت درخواست و ارائه مدارک لازم، وارد فرآیند قانونی اسقاط شوند.

اسقاط در برابر واردات

سازوکار جدید بر مبنای بند «پ» ماده ۵۹ قانون برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت طراحی شده است. …




سه شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - 22 September 2026