به گزارش خبرنگار مهر، سردار حمید دامغانی پیش از ظهر سهشنبه در همایش روز قشر بسیج کارمندان و هفته دولت در رشت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، بهویژه شهدای کارمند، در رأس آن ها رهبرشهید، اظهار کرد: هفته دولت امسال، هفته دولتی متفاوت بود.
فرمانده سپاه قدس گیلان با اشاره به اینکه کشور در یک سال گذشته شرایط پیچیدهای را پشت سر گذاشته است، افزود: به تعبیر رهبر معظم انقلاب، عبور از این شرایط و ساختن ایرانی قویتر، به همت والا نیاز دارد.
وی با یادآوری هفته دولت سال گذشته، تصریح کرد:در هفته دولت سال گذشته به اتفاق رئیس جمهور در خدمت رهبر شهید بودم ایشان در آخرین روز هفته دولت مطالبی را مطرح کردند که امسال نیز در فرمایشهای رهبر معظم انقلاب مورد توجه قرار گرفت.
سردار حمید دامغانی با بیان اینکه تلاش دولت در حوزههای مختلف و رسیدگی به مشکلات مردم در زمینه معیشت، انرژی و اقتصاد از جمله محورهای مورد توجه در سخنان رهبر معظم انقلاب و رئیسجمهور شهید بود، افزود: روایت قدرت در هفته دولت سال گذشته و امسال، با وجود تفاوت زمانی، بر محورهای مشترکی استوار بود.
وحدت مسئولان و مردم قدرتآفرین است …











