قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۲۴

تهاتر عوارض آموزش‌ و پرورش با بدهی شهرداری‌ها ممنوع است

شیراز- مدیرکل دیوان محاسبات فارس گفت: بدهی شهرداری‌ها به آموزش‌ و پرورش مجوزی برای خودداری از پرداخت سهم قانونی این نهاد از عوارض یا تهاتر آن نیست.
 تهاتر عوارض آموزش‌ و پرورش با بدهی شهرداری‌ها ممنوع است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سعید غلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اختلافات مالی میان شهرداری‌ها و آموزش‌وپرورش گفت: بر اساس ماده ۱۳ قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش و آیین‌نامه اصلاحی آن، سهم قانونی آموزش‌ و پرورش از عوارض شهرداری باید با صدور صورتحساب جداگانه از مؤدی دریافت و به حساب تمرکز درآمدی نزد خزانه‌داری کل کشور که ادارات آموزش و پرورش اعلام می‌کنند، واریز شود.

وی افزود: مطابق تبصره ۷ ماده ۳ اصلاح آیین‌نامه اجرایی قانون مذکور، منابع حاصل از این عوارض صرفاً باید برای احداث و توسعه فضاهای آموزشی و پرورشی همان شهرستان یا منطقه و در چارچوب موافقت‌نامه متبادله با سازمان برنامه و بودجه هزینه شود.

بدهی یک دستگاه مجوز نپرداختن عوارض نیست …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026