قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

حبیبی: روحیه کار و تلاش، کرمانشاه را از سخت‌ترین شرایط عبور می‌دهد

کرمانشاه- استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تداوم روحیه کار و تلاش در استان، گفت: آمادگی و همدلی مدیران و مردم سرمایه‌ای است که می‌تواند کرمانشاه را از دشوارترین شرایط عبور دهد.
 حبیبی: روحیه کار و تلاش، کرمانشاه را از سخت‌ترین شرایط عبور می‌دهد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر حبیبی در مراسم افتتاح طرح‌های صنعت برق استان کرمانشاه که با حضور عباس علی‌آبادی وزیر نیرو و جمعی از معاونان وزیر و مسئولان استانی برگزار شد، اظهار کرد: حضور مسئولان وزارت نیرو در کرمانشاه و افتتاح طرح‌های صنعت آب و برق استان، موجب افزایش امید و انگیزه برای کار و تلاش در استان شده است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به دغدغه تأمین آب و برق مردم در شرایط جنگی، افزود: یکی از دغدغه‌های مدیریت استان در جنگ تحمیلی، تأمین آب و برق مردم بود که با اجرای طرح‌های مختلف، این خدمات بدون وقفه در جنگ‌های تحمیلی دوم و سوم نیز به مردم ارائه شد.

وی با تأکید بر اینکه آمادگی و روحیه خدمت‌رسانی مدیران و مردم مهم‌ترین سرمایه استان است، گفت: تا زمانی که این روحیه در میان مدیران دستگاه‌های اجرایی و مردم وجود دارد، ما برنده‌ایم و حتی اگر سخت‌ترین فشارها نیز وارد شود، باز هم از این میدان سربلند بیرون خواهیم آمد.

حبیبی ادامه داد: با تکیه بر این روحیه، همدلی و آمادگی می‌توانیم از شرایط دشوار عبور کرده و روند خدمت‌رسانی و اجرای پروژه‌های زیرساختی استان را با قدرت ادامه دهیم.

کرمانشاه در جمع‌آوری ماینرهای غیرمجاز پیشرو است

استاندار کرمانشاه با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج غیرمجاز رمزارز، اظهار کرد: کرمانشاه در زمینه جمع‌آوری ماینرهای غیرمجاز یکی از استان‌های پیشرو بوده و همکاری بسیار خوبی میان دستگاه‌های اجرایی، نظارتی، اطلاعاتی و امنیتی در این زمینه شکل گرفته است.

وی افزود: در موضوع انشعابات غیرمجاز همچنان نیازمند اقدامات بیشتری هستیم و تصمیمات و تدابیری در استان در حال اتخاذ است تا این انشعابات نیز به حداقل ممکن برسد.

شناسایی بیش از ۱۰۰ ساختگاه نیروگاه خورشیدی در کرمانشاه

حبیبی با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه انرژی خورشیدی گفت: کمیته‌ای با مسئولیت معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری برای شناسایی اراضی مستعد احداث نیروگاه‌های خورشیدی تشکیل شده و تاکنون بیش از ۱۰۰ ساختگاه در نقاط مختلف استان، به‌ویژه مناطق غربی، شناسایی شده است. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026