قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ ساعت قبل

تقویت هیئت‌های ورزشی و جذب اسپانسر۲ اولویت ورزش اردستان است

اردستان-سرپرست اداره ورزش و جوانان اردستان گفت: با توجه به محدودیت اعتبارات دولتی، تقویت هیئت‌های ورزشی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران را برای توسعه ورزش شهرستان دنبال می‌کنیم.
 تقویت هیئت‌های ورزشی و جذب اسپانسر۲ اولویت ورزش اردستان است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی رمضانی پیش از ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اصحاب رسانه یکی از بازوهای مهم ورزش هستند و اطلاع‌رسانی اخبار، برنامه‌ها و رویدادهای ورزشی در شبکه‌های اجتماعی کمک بزرگی به جامعه ورزش می‌کند که از این بابت از تلاش‌های خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای قدردانی می‌کنیم.

وی افزود: انتظار داریم اصحاب رسانه همچون گذشته و حتی بهتر از قبل در کنار مجموعه ورزش و جوانان شهرستان باشند تا بتوانیم برنامه‌های ورزشی را به شکل مطلوب به جامعه معرفی کرده و ظرفیت‌ها و موفقیت‌های ورزشکاران شهرستان را بیشتر به مردم معرفی کنیم.

سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان اردستان خاطرنشان کرد: یکی از اولویت‌های اصلی ما تقویت هیئت‌های ورزشی است، چراکه بخش قابل توجهی از فعالیت‌های ورزشی شهرستان بر عهده این هیئت‌ها قرار دارد و هر اندازه بتوانیم هیئت‌ها را تقویت کنیم، شاهد برنامه‌ریزی بهتر و توسعه ورزش شهرستان خواهیم بود.

رمضانی تصریح کرد: تلاش داریم هیئت‌های ورزشی دارای برنامه و تقویم مشخص ورزشی باشند و مشکلات آنها نیز به صورت جدی پیگیری شود. تقویت هیئت‌ها می‌تواند زمینه رشد و پیشرفت ورزش شهرستان را در رشته‌های مختلف فراهم کند.

وی بیان کرد: یکی از مشکلاتی که طی سال‌های گذشته در بسیاری از هیئت‌های ورزشی وجود داشته، موضوع اعتبارات و نبود حامیان مالی است. اعتبارات دولتی به تنهایی پاسخگوی هزینه‌های ورزش نیست و به همین دلیل جذب اسپانسر و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران و خیران را در دستور کار قرار داده‌ایم.

سرپرست اداره ورزش اردستان ادامه داد: در آینده جلساتی با سرمایه‌گذاران و خیران برگزار خواهیم کرد تا بتوانیم حامیان مالی را به سمت ورزش شهرستان هدایت کنیم و از این طریق بخشی از مشکلات مالی هیئت‌ها و اجرای برنامه‌های ورزشی را برطرف کنیم.

رمضانی اضافه کرد: در کنار پیگیری برای جذب منابع دولتی، موضوع حامیان مالی اهمیت زیادی دارد و در بسیاری از نقاط کشور نیز از ظرفیت اسپانسرها برای حمایت از ورزش استفاده می‌شود. امیدواریم بتوانیم این ظرفیت را در اردستان نیز فعال‌تر کنیم.

وی تأکید کرد: در حوزه پروژه‌های عمرانی، با توجه به شرایط موجود، تمرکز دولت بیشتر بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است و در حال حاضر برنامه‌ای برای آغاز پروژه‌های جدید و کلنگ‌زنی‌های گسترده وجود ندارد. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026