قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۴۰۵/۰۶/۱۲

هدف طرح مقابله با نفوذ صیانت از مردم است؛ شناسایی تعاملات خارجی مشکوک

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس گفت: هدف ما از تصویب طرح مقابله با نفوذ این است که از شهروندان ایرانی در برابر هرگونه نفوذ بیگانگان صیانت شود که در این راستا، سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد.
 هدف طرح مقابله با نفوذ صیانت از مردم است؛ شناسایی تعاملات خارجی مشکوک

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

عباس گلرو، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره طرح مقابله با نفوذ بیگانگان اظهار کرد: این طرح ماه‌ها در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با حضور مسئولان ارشد دستگاه‌های ذی‌ربط و کارشناسان و معاونت قوانین مجلس بحث و بررسی شده و نظرات متعدد و متفاوت در اینجا اخذ و اعمال شده است.

وی افزود: بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا، از جمله کشورهای اروپایی، چنین قوانینی را دارند و آن را اعمال می‌کنند.

گلرو با بیان اینکه در کشورمان در حوزه صیانت از شهروندان ایرانی در تعاملات خارجی با کارگزاران خارجی، اعم از حقیقی و حقوقی، یک‌سری قوانین وجود دارد، گفت: البته این قوانین و مقررات به صورت جامع و به شکلی که در این طرح آماده شده، وجود ندارد.

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به عنوان مثال، یکی از مواردی که در این طرح پیش‌بینی شده و ما به شکل رسمی و به گونه‌ای که شهروندان از آن اطلاع داشته باشند، نداریم، ایجاد سامانه برخط ثبت، مدیریت و نظارت بر ارتباطات خارجی است که اکنون در این طرح پیش‌بینی شده است. …





 اخبار جدید

 نتایج مزایده وملل تغییر در آثار سود و زیان نداشت
۳۵ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

نتایج مزایده وملل تغییر در آثار سود و زیان نداشت

مؤسسه اعتباری ملل ( وملل)، جزئیات اصلاحیه مربوط به اعلام نتایج مزایده املاک خود را شفاف‌سازی کرد و از عدم تغییر در آثار سود و زیانی آن خبر داد.

 راشاتودی به نقل از  منبع سیاسی در تهران: پس از شکست‌های مکرر اقدامات نظامی علیه ایران، واشنگتن اخیراً پیشنهادهایی را منتقل کرد / تهران شروط خود را به واشنگتن اعلام کرد
۶ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

راشاتودی به نقل از منبع سیاسی در تهران: پس از شکست‌های مکرر اقدامات نظامی علیه ایران، واشنگتن اخیراً پیشنهادهایی را منتقل کرد / تهران شروط خود را به واشنگتن اعلام کرد

«یک منبع سیاسی در تهران» به راشاتودی گفت که پس از شکست‌های مکرر اقدامات نظامی علیه ایران، واشنگتن اخیراً پیشنهادهایی را منتقل کرد.

 دو توییت ایلان ماسک سرنوشت لوگوی توییتر را تغییر داد؛ پرنده از X گرفته شد
۳۲ دقیقه قبل / سایت توسعه برند

دو توییت ایلان ماسک سرنوشت لوگوی توییتر را تغییر داد؛ پرنده از X گرفته شد

توسعه برند؛ دو توییت ایلان ماسک در سال ۲۰۲۳ حالا به یکی از مهم‌ترین شواهد پرونده حقوقی مربوط به برند توییتر تبدیل شده‌اند؛ دادگاه به X اجازه داده نام «Twitter» را حفظ کند، اما حقوق استفاده از لوگوی معروف پرنده و واژه «Tweet» را از این شرکت گرفته است.

 سردار رضایی: پلیس امروز صرفا مأمور و معذور نیست ‌| نیروی انتظامی تکیه‌گاه امنیت داخلی نیروهای مسلح است
۱۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

سردار رضایی: پلیس امروز صرفا مأمور و معذور نیست ‌| نیروی انتظامی تکیه‌گاه امنیت داخلی نیروهای مسلح است

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور گفت: امروز پلیس با بهره‌گیری از تجهیزات و فناوری‌های جدید مأموریت‌های خود را انجام می‌دهد و نقش آن در شرایط کنونی کشور فراتر از مأموریت‌های معمول انتظامی است.

 پزشکیان: ایران تا پشیمانی کامل متجاوزان، با قوت به مقاومت ادامه خواهد داد
۴۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پزشکیان: ایران تا پشیمانی کامل متجاوزان، با قوت به مقاومت ادامه خواهد داد

رئیس جمهور، با اعلام اینکه اینکه ایران همواره مخالف جنگ بوده است اما در حساب ایکس خود عنوان کرد که کشور تا پشیمانی کامل متجاوزان به مقاومت ادامه می‌دهد.

 روایت 12ساعت بارندگی در شمال؛ سیل ‌همه را به چالش کشید   فیلم - تسنیم
۷ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

روایت 12ساعت بارندگی در شمال؛ سیل ‌همه را به چالش کشید فیلم - تسنیم

بارش شدید باران چهره‌ای متفاوت به نمایش گذاشت؛ رودخانه‌ها طغیان کردند و معابر به زیر آب رفتند.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026