قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴ ساعت قبل

ارتقای شرایط اکواوژیک تالاب حله

بوشهر - مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر گفت: با تکمیل لایروبی شاخه تالابی رودخانه حله و اجرای طرح ساماندهی این رودخانه، انتقال شرایط اکولوژیک این زیست‌بوم بهبود می‌یابد.
 ارتقای شرایط اکواوژیک تالاب حله

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرحمن مرادزاده صبح جمعه در جریان بازدید از منطقه حفاظت‌شده حله اظهار کرد: تغییرات آب‌وهوایی و خشکسالی‌های پیاپی طی سال‌های گذشته، آسیب‌ها و مشکلاتی را برای تالاب حله ایجاد کرده است و برای کاهش این آثار، اقدامات مختلفی در چارچوب طرح ساماندهی رودخانه حله در حال اجرا است.

وی افزود: در جریان این طرح، ساخت سازه مقسم شاخه‌های شمالی و جنوبی و همچنین لایروبی بخش تالابی رودخانه حله دنبال می‌شود تا امکان انتقال مؤثرتر آب به بخش‌های مختلف تالاب فراهم شود.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان بوشهر ادامه داد: این اقدامات با پیگیری موضوع در کارگروه حفاظت و احیای تالاب‌های استان و با مدیریت استاندار بوشهر و همکاری شرکت آب منطقه‌ای استان در حال انجام است و انتظار می‌رود با تکمیل پروژه، توزیع مناسب آب و شرایط زیست‌محیطی تالاب حله ارتقا یابد.

حله؛ زیستگاه مهم پرندگان آبزی …




جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026