قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۱ ساعت قبل

پلیس آلمان ۲۱ وسیله انفجاری نزدیک شبکه برق کشف کرد

مقامات آلمان اعلام کردند که در جریان تحقیقات درباره مجموعه‌ای از حملات و اقدامات خرابکارانه، ۲۱ وسیله انفجاری نزدیک شبکه برق این کشور کشف شده است.
 پلیس آلمان ۲۱ وسیله انفجاری نزدیک شبکه برق کشف کرد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، دادستان‌ های ایالت زاکسن در شرق آلمان امروز دوشنبه اعلام کردند که مقامات در جریان تحقیقات پیرامون حملات به شبکه برق که طی روزهای اخیر آن‌ ها را در وضعیت آماده‌ باش کامل قرار داده است، در مجموع ۲۱ وسیله انفجاری کشف کرده‌اند.

پلیس و دادستان‌ ها در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که بازرسان در تعطیلات آخر هفته، ۹ وسیله انفجاری دست‌ ساز دیگر را در نزدیکی خطوط انتقال برق فشار قوی در جنوب پست برق «گراوشتاین» (Graustein) واقع در منطقه «گورلیتس» (Goerlitz) در شرق آلمان کشف کردند؛ بدین ترتیب، شمار کل مواد منفجره کشف‌ و خنثی سازی شده شده به ۲۱ مورد رسید.

آلمان کانون نگرانی‌های اروپا در مورد آسیب‌ پذیری زیرساخت‌ های حیاتی بوده است؛ چرا که این کشور هفته گذشته شاهد مجموعه‌ای از اقدامات خرابکارانه در شبکه برق بود.

این حوادث پس از حمله پهپادی ماه اوت به فرودگاه «لایپزیگ-هاله» رخ داد که دولت آلمان روسیه را مسئول آن دانست! …




سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026