قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۲۵

مدل‌های اقلیمی از افزایش بارش پاییزی در غرب ایران حکایت می کند

رئیس مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو گفت: خروجی چندین مدل اقلیمی احتمال افزایش بارش پاییزی در غرب و زاگرس را نشان می‌دهد، اما گرمایش هوا و عدم قطعیت پیش‌بینی‌ها باید در مدیریت منابع آب لحاظ شود.
 مدل‌های اقلیمی از افزایش بارش پاییزی در غرب ایران حکایت می کند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر نشست تخصصی «سامانه‌های پیش‌بینی و هشدار؛ ال‌نینو» با حضور مدیران و کارشناسان وزارت نیرو، متخصصان هواشناسی و پژوهشگران حوزه آب در شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران برگزار شد و در این نشست، آخرین وضعیت شاخص‌های اقلیمی، روند گرمایش منطقه، خروجی مدل‌های پیش‌بینی بارش و کاربرد سامانه‌های پیش‌بینی سیلاب و خشکسالی در مدیریت منابع آب بررسی شد.

محمدرضا کاویانپور، رئیس مؤسسه تحقیقات آب وزارت نیرو، در این نشست با ارائه گزارشی درباره «آشنایی با سامانه پیش‌بینی سیل و خشکسالی» اظهار کرد: افزایش دمای زمین یکی از مهم‌ترین تغییرات اقلیمی است که آثار آن در مناطق مختلف جهان از جمله به شکل خشکسالی، سیلاب، آتش‌سوزی و سایر رخدادهای حدی مشاهده می‌شود. وی افزود: بررسی روند دما در چند دهه گذشته نشان می‌دهد گرمایش در بسیاری از مناطق جهان ادامه داشته و در ماه‌های اخیر نیز افزایش دمای سطح زمین و اقیانوس‌ها مورد توجه بوده است؛ موضوعی که می‌تواند بر چرخه آب، الگوی بارش و رخدادهای حدی اثرگذار باشد.

روند گرمایش در منطقه ادامه دارد …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026