قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۴۷ ساعت قبل

امام جمعه سنندج: گرانی را نمی‌توان تنها به جنگ و تحریم نسبت داد

سنندج- امام جمعه سنندج با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی برای مهار تورم گفت: بخشی از مشکلات اقتصادی به مدیریت داخلی بازمی‌گردد و مسئولان باید برای کاهش فشار معیشتی مردم راهکار عملی ارائه کنند.
 امام جمعه سنندج: گرانی را نمی‌توان تنها به جنگ و تحریم نسبت داد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، ماموستا فایق رستمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته مسجد جامع سنندج اظهار کرد: مردم ایران در شرایطی که با جنگ، فشار اقتصادی و مشکلات معیشتی مواجه بوده‌اند، حدود ۶ ماه و ۲۰ روز در میدان دفاع حضور داشته و با صبوری این عرصه را ترک نکرده‌اند.

وی افزود: این حضور طولانی‌مدت علاوه بر انتقال پیام حریت، آزادگی و ولایت‌مداری ملت ایران به جهان اسلام، مسئولیت مدیران را نیز سنگین‌تر کرده است.

امام جمعه سنندج ادامه داد: مسئولان باید از همه ظرفیت‌های موجود برای خدمت به مردم استفاده کنند و پاسخ این همراهی را با اقدام عملی، برنامه‌ریزی و تلاش برای رفع مشکلات جامعه بدهند.

ماموستا رستمی با تأکید بر ضرورت توجه جدی به وضعیت اقتصادی مردم گفت: نباید همه مشکلات کشور را به جنگ و تحریم‌های اقتصادی نسبت داد، بلکه اکنون زمان آن است که برای کنترل تورم و گرانی، برنامه‌های مشخص و عملیاتی تدوین شود.

اقتصاد بدون تقویت آموزش به توسعه نمی‌رسد …




یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026