قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۳۲ ساعت قبل

«عینک» از مکزیکی‌ها جایزه گرفت

فیلم کوتاه «عینک» ساخته عرفان وحیدی و تهیه‌کنندگی فهیمه حیدری از هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مکزیکی جایزه دریافت کرد.
 «عینک» از مکزیکی‌ها جایزه گرفت

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم کوتاه «عینک» به نویسندگی و کارگردانی عرفان وحیدی و تهیه‌کنندگی فهیمه حیدری، در هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم MICMXIFF در شهر مکزیکوسیتی حضور یافت و موفق به کسب تندیس MICXOLOTL شد.

جشنواره بین‌المللی فیلم MICMXIFF یکی از رویدادهای سینمای مستقل در مکزیکوسیتی است که با هدف نمایش و حمایت از آثار فیلمسازان مکزیکی و بین‌المللی برگزار می‌شود و در دوره‌های مختلف، میزبان آثار داستانی، مستند و انیمیشن از کشورهای گوناگون بوده است.

هفتمین دوره این جشنواره ۲۰ تا ۲۸ آگوست ۲۰۲۶ (۲۹ مرداد تا ۶ شهریور ۱۴۰۵) برگزار شد و فیلم‌های حاضر در بخش‌های مختلف رقابتی به رقابت پرداختند. تندیس MICXOLOTL به عنوان جایزه این رویداد، به فیلم «عینک» اهدا شد.

«عینک» اولین محصول کمپانی هنر فهادان است و پخش بین‌المللی آن نیز برعهده این کمپانی قرار دارد. …




چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ - 9 September 2026