قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱۹ ساعت قبل

ایل راه ها،آب کم و تسهیلات محدود؛روایت مشکلات عشایر کهگیلویه وبویراحمد

یاسوج-استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: بهسازی راه‌ها، تأمین آب، تسهیلات، نهاده، بازار فروش و دسترسی به اینترنت از مطالبات عشایر استان است.
 ایل راه ها،آب کم و تسهیلات محدود؛روایت مشکلات عشایر کهگیلویه وبویراحمد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، یدالله رحمانی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد عصر پنجشنبه در همایش بررسی مشکلات و ظرفیت‌های عشایر استان، با اشاره به مطالبات مطرح‌شده از سوی جامعه عشایری اظهار کرد: مسائل عشایر باید در دستور کار شورای عشایر قرار گیرد و دستگاه‌های اجرایی برای رفع مشکلات این جامعه برنامه مشخص داشته باشند.

راه‌های عشایری؛ مسیر تولیدی که نیازمند توجه است

رحمانی گفت: اگر راه‌های عشایری باز و مناسب باشد، امکان تردد و جابه‌جایی برای این جامعه فراهم شده و چرخه زندگی و تولید عشایر نیز تسهیل می‌شود.

وی تأکید کرد که رسیدگی به راه‌های عشایری تنها یک اقدام عمرانی نیست، بلکه مستقیماً با تولید، دسترسی به خدمات و معیشت خانوارهای عشایری ارتباط دارد.

تأمین آب؛ مطالبه‌ای برای تداوم زندگی و تولید

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ارتباط مستقیم آب با تولید عشایر افزود: تأمین آب مورد نیاز عشایر باید به‌موقع انجام شود، چراکه آب یکی از پیش‌نیازهای اصلی ادامه چرخه تولید و زندگی این جامعه است.

تسهیلات خرد؛ گره دیگر معیشت عشایر …




جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ - 18 September 2026