قیمت طلا امروز




 خبرگزاری مهر / ۱ ساعت قبل

دربی ۱۰۷ و فرصت طلایی استقلال و پرسپولیس/می‌توان به فوتبال امیدوار بود

تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در صد و هفتمین دیدار تاریخ خود به میزبانی نصف جهان به مصاف هم می روند که هر دو تیم شرایط خوبی در جدول دارند و می توان به دیدن یک بازی زیبا امیدوار بود.
 دربی ۱۰۷ و فرصت طلایی استقلال و پرسپولیس/می‌توان به فوتبال امیدوار بود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته پنجم رقابت‌های لیگ برتر از ساعت ۱۹:۳۰ امروز چهارشنبه ۱۱ شهریور در ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف یکدیگر خواهند رفت تا صدوهفتمین شهرآورد پایتخت در شرایطی متفاوت از همیشه برگزار شود؛ دیداری که برخلاف سنت همیشگی برای چندمین بار متوالی خارج از تهران برگزار خواهد شد.

این مسابقه در شرایطی برگزار می‌شود که هر دو تیم شروع خوبی در لیگ بیست‌وپنجم داشته‌اند و تنها یک امتیاز فاصله میان آنها وجود دارد. استقلال از چهار بازی ابتدایی خود ۱۰ امتیاز به دست آورده و در رده دوم جدول قرار دارد و پرسپولیس نیز با ۹ امتیاز سوم است. از همین رو، نتیجه این مسابقه می‌تواند تأثیر مستقیمی بر جایگاه دو تیم در بالای جدول داشته باشد و برنده دربی فرصت مناسبی برای نزدیک شدن به صدر جدول پیدا خواهد کرد.

دربی متفاوت برای نیمکت‌های سرخابی

یکی از مهم‌ترین نکات دربی ۱۰۷ حضور دو سرمربی‌ای است که برای نخستین بار در قامت سرمربی در شهرآورد تهران روی نیمکت دو تیم قرار می‌گیرند. سهراب بختیاری‌زاده هدایت استقلال را برعهده دارد و در سوی مقابل مهدی تارتار نخستین تجربه خود به عنوان سرمربی پرسپولیس در این مسابقه حساس را پشت سر خواهد گذاشت.

هر دو مربی در هفته‌های ابتدایی فصل تلاش کرده‌اند تیم‌های خود را در جمع مدعیان بالای جدول قرار دهند و حالا نخستین آزمون بزرگ آنها در تقابل مستقیم با رقیب سنتی رقم خواهد خورد؛ مسابقه‌ای که نتیجه آن علاوه بر سه امتیاز، از نظر روحی و روانی نیز اهمیت ویژه‌ای برای هر دو تیم دارد.

استقلال بدون غایب به دربی می‌رسد

آبی‌پوشان در آستانه این مسابقه شرایط مناسبی از نظر در اختیار داشتن نفرات دارند و بختیاری‌زاده برای انتخاب ترکیب اصلی با غیبت اجباری بازیکنان مواجه نیست. استقلال با تمام نفرات خود آماده حضور در دربی شده و امیدوار است بتواند روند خوب خود در هفته‌های ابتدایی فصل را در حساس‌ترین بازی نیم‌فصل ادامه دهد.

در سوی مقابل، پرسپولیس در این مسابقه ابوالفضل جلالی را به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهد داشت و تارتار باید برای پر کردن جای خالی این بازیکن تصمیم‌گیری کند.

چهار گلزن دربی در ترکیب فعلی دو تیم …





چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ - 2 September 2026