قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴۶ دقیقه قبل

گروسی: امیدوارم با گل آسانی دربی را ببریم - تسنیم

مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال تاکید کرد شرایط روحی و روانی بازیکنان نقش مهمی در نتیجه دربی دارد.
 گروسی: امیدوارم با گل آسانی دربی را ببریم - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

ورزشی

محسن گروسی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره شرایط استقلال در آستانه دربی 107 پایتخت عنوان کرد: استقلال شروع خوبی با سهراب بختیاری‌زاده داشت. این در حالی است که آبی‌پوشان معمولاً در چند سال گذشته در ابتدای فصل با مشکلاتی مواجه بودند و نمی‌توانستند نتایج ایده‌آلی کسب کنند. استقلال در دیدار مقابل فولاد هم نمایش خوبی داشت و فوتبال منسجمی را ارائه کرد. اگر بازیکنان از فرصت‌های خود بهتر استفاده می‌کردند، استقلال می‌توانست برنده این مسابقه باشد. با وجود بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه، استقلال شروع خوبی داشته و آرامش مناسبی نیز در تیم حکمفرماست.

مهاجم پیشین استقلال درباره شانس این تیم برای شکست پرسپولیس در دربی تاکید کرد: فوتبال قابل پیش‌بینی نیست و دربی هم همیشه یک بازی خاص در فوتبال ایران محسوب می‌شود. در مورد دربی فقط روز بازی اهمیت دارد و شرایط روحی و روانی بازیکنان در نتیجه بسیار تعیین‌کننده است. جو این مسابقه سنگین است و تیمی می‌تواند موفق باشد که بازیکنانش از لحاظ روحی و روانی در شرایط خوبی قرار داشته باشند.

گروسی در پاسخ به این پرسش که نقاط ضعف و قوت پرسپولیس را چگونه ارزیابی می‌کند، گفت: درست نیست که بخواهم درباره پرسپولیس صحبت کنم یا در مورد مسائل فنی این تیم نظر بدهم، چرا که کادر فنی استقلال بدون شک حریف را آنالیز کرده و شناخت کاملی از پرسپولیس دارد. بهتر است ببینیم سهراب بختیاری‌زاده چه برنامه‌ای برای دربی دارد و منتظر بمانیم. امیدوارم او بهترین تصمیم‌ها را در این بازی بگیرد.

وی درباره پیش‌بینی‌اش از نتیجه دربی اظهار داشت:  پیش‌بینی غیر ممکن است ولی امیدوارم استقلال برنده باشد. یاسر آسانی معمولاً گل‌های قشنگی می‌زند و امیدوارم با گل آسانی برنده دربی شویم.

انتهای پیام/   …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026