قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۱۹ دقیقه قبل

جزئیات هفدهمین عرضه اولیه سال مشخص شد - تسنیم

شرکت دامپروری و لبنی رضوی به عنوان هفدهمین شرکت تازه وارد از طریق فرابورس، شنبه هفته آینده وارد بازار می شود.
 جزئیات هفدهمین عرضه اولیه سال مشخص شد - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هفدهمین شرکت جدید سال با عرضه اولیه 8 درصد سهام دامپروری و لبنی رضوی به روش ترکیبی، شنبه آینده در فرابورس وارد می شود.

بر اساس این گزارش، یک میلیارد سهم معادل 8 درصد سهام "لبن" در دو مرحله با قیمت ارزش گذاری 7026 ریالی در بازار دوم معاملات فرابورس عرضه می شود که در مرحله اول 312 میلیون و 500 هزار سهم معادل 2.5 درصد با حداکثر سهمیه سه میلیون و 910 هزار سهمی به سرمایه گذاران واجد شرایط به روش حراج عرضه می شود.

در مرحله دوم، 687 میلیون و 500 هزار سهم معادل 5.5 درصد دیگر همان روز با حداکثر سهمیه 1375 سهمی به سهامداران حقیقی و حقوقی به روش قیمت ثابت کشف شده تعلق می گیرد. مشاور عرضه هم کارگزاری رضوی و متعهد خرید تامین سرمایه دماوند است.

ﺧﺮﯾﺪاران ﺳﻬﺎم در ﻣﺮﺣﻠﻪ دوم ﻋﺮﺿﻪ اوﻟﯿﻪ ﺑﻪ ﺗﻌﺪاد ﺗﺨﺼﯿﺺ داده ﺷﺪه در آن روز دارای اﺧﺘﯿﺎر ﻓﺮوش تبعی اﯾﻦ ﺳﻬﺎم با قیمت اعمال 30 درصد بالاتر از قیمت کشف شده روز عرضه اولیه در سررسید 21 شهریور سال 1406 ﺧﻮاﻫﻨﺪ ﺑﻮد. …




 اخبار جدید

 قیمت طلا ۱۸ عیار امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵/کاهش قیمت طلا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

قیمت طلا ۱۸ عیار امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵/کاهش قیمت طلا

اقتصادنیوز: قیمت طلا کاهش یافت. هر گرم طلا ۱۸ عیار با کاهش، به 23 میلیون و 11 هزار و 300 تومان رسید.

 خسارت به 27 فرودگاه در جنگ
۴ ساعت قبل / روزنامه شرق

خسارت به 27 فرودگاه در جنگ

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت در جریان جنگ اخیر، ۲۷ فرودگاه کشور در بخش‌های مختلف آسیب دیدند؛ خسارت‌هایی که فقط به یک بخش محدود نبود و سطوح پروازی، ساختمان‌های ایمنی، تجهیزات کمک‌ناوبری، بخش‌های بازرسی و ترمینال‌های مسافری را نیز در بر می‌گرفت.

 فردا حراج شمش طلا برگزار می شود؛ کارمزد خرید از مرکز مبادله چقدر است؟
۸ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فردا حراج شمش طلا برگزار می شود؛ کارمزد خرید از مرکز مبادله چقدر است؟

یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله سه‌شنبه ۱۷ شهریور برگزار می‌شود که وجه‌الضمان هر قطعه ۵۰ میلیارد ریال و سقف خرید ۲۵ قطعه در هفته و کارمزد هر معامله ۴۰ میلیون ریال تعیین شده است.

 سقوط تولید و صادرات خودرو در سال ۱۴۰۴
۸ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

سقوط تولید و صادرات خودرو در سال ۱۴۰۴

آرمان امروز : مرکز پژوهش‌های مجلس در گزارش جدید خود با عنوان شاخص‌های ترسیم‌کننده وضعیت صنعت خودرو در سال ۱۴۰۴ مهم‌ترین تحولات این صنعت را بررسی کرده است.بر اساس این گزارش تولید خودرو در سال ۱۴۰۴ به ۹۲۶ هزار دستگاه رسید. در حالی که خودروسازان در سال ۱۴۰۳ یک میلیون و ۱۲۱ هزار دستگاه خودرو تولید کرده [ ]

 حامد بیدی: با این شبکه اینترنت، چگونه رؤیای هوش مصنوعی ملی را داریم؟ | هوش مصنوعی حتی مناسبات سیاسی دنیا را هم تغییر می‌دهد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

حامد بیدی: با این شبکه اینترنت، چگونه رؤیای هوش مصنوعی ملی را داریم؟ | هوش مصنوعی حتی مناسبات سیاسی دنیا را هم تغییر می‌دهد

اقتصادنیوز:حامد بیدی، کنشگر حق اینترنت می‌گوید: وسط یک کویر، بدون آب و زیرساخت، نمی‌توان تصویب کرد که قرار است آنجا به یک باغ بزرگ صادراتی تبدیل شود.این آرزو، آرزوی زیبایی است؛ اما بر پایه واقعیت‌های موجود بنا نشده است. در حوزه هوش مصنوعی هم همین اتفاق در حال رخ دادن است.

 اردوغان: چرا جهان هزینه جنگ آمریکا با ایران را میپردازد؟
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

اردوغان: چرا جهان هزینه جنگ آمریکا با ایران را میپردازد؟

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، گفت که افزایش قیمت نفت، در بحبوحه درگیری‌ها در خاورمیانه، نه تنها باری بر دوش ایران، بلکه بر دوش اکثر کشورهای دیگر نیز هست.

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026