قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲۴ ساعت قبل

چراغ سبز شورای رقابت برای افزایش قیمت خودرو - تسنیم

شورای رقابت مبنای ارزی قیمت خودرو را اصلاح و محدودیت «پلاک فعال» برای ثبت‌نام را حذف کرد.
 چراغ سبز شورای رقابت برای افزایش قیمت خودرو - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اقتصادی

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، شورای رقابت در تازه‌ترین اصلاحیه دستورالعمل تنظیم بازار خودروی سواری (مربوط به مصوبه جلسه 869)، تغییراتی را در فرآیند قیمت‌گذاری و شرایط عرضه خودرو اعمال کرد؛ تغییراتی که برای نزدیک‌تر کردن فرمول‌های دستوری به واقعیت‌های تولید و بازار اجرایی شده است.

این اصلاحیه که بر روی تبصره‌های ماده 3 و بخش پیشینه دستورالعمل متمرکز است، سه نکته کلیدی را به دنبال دارد: اصلاح مبنای ارزی قیمت‌گذاری، به رسمیت شناختن نهادهای حرفه‌ای داخلی در ارزیابی کیفیت و لغو رسمی ممنوعیت ثبت‌نام برای دارندگان پلاک فعال. …





 اخبار جدید

 جلوگیری از بازداشت‌های کوتاه‌مدت با اجرای ضمانت الکترونیک
۲۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

جلوگیری از بازداشت‌های کوتاه‌مدت با اجرای ضمانت الکترونیک

دادستان عمومی و انقلاب تهران با اشاره به اجرای طرح ضمانت الکترونیک در دادسرای تهران گفت: تاکنون ۲۱۲ فقره ضمانت الکترونیک در دادسرای تهران ثبت شده و با استفاده از این ظرفیت، از معرفی متهمان به زندان که موجب بروز مشکلاتی برای متهم و خانواده اوست، جلوگیری شده است.

 بهنوش بختیاری راننده نیسان آبی شد+ ویدئو
۱۳ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بهنوش بختیاری راننده نیسان آبی شد+ ویدئو

بهنوش بختیاری بازیگر، در فیلم سینمایی «من جا سوزنی نیستم» راننده نیسان شد.

 آیا روسیه به ناتو حمله خواهد کرد؟
۴۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

آیا روسیه به ناتو حمله خواهد کرد؟

اروپا در هفته‌های اخیر با مجموعه‌ای از هشدارها و تحولات امنیتی تازه روبه‌رو شده است؛ از نگرانی درباره حملات سایبری و خرابکاری گرفته تا احتمال استفاده از پهپاد و موشک علیه کشورهای عضو ناتو. امانوئل مکرون نیز اخیراً درباره تشدید تهدیدهای ترکیبی روسیه هشدار داده و خواستار تقویت حفاظت از زیرساخت‌های حیاتی فرانسه شده است.

 سرلشکر صفوی: برای دور جدید جنگ احتمالی با آمریکا آماده ایم + فیلم
۲۱ دقیقه قبل / سایت رکنا

سرلشکر صفوی: برای دور جدید جنگ احتمالی با آمریکا آماده ایم + فیلم

رکنا: سرلشکر صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا اعلام کرد: حالا که جنگ از خلیج فارس و تنگه هرمز به دریای سرخ گسترش پیدا کرده، ممکن است در پاسخ‌گویی در مرحله بعدی جنگ احتمالی (با ایالات متحده آمریکا) این جبهه گسترده‌تر شود و تا اقیانوس هند و یا جا‌های دیگر هم گسترش پیدا کند.

 واکنش محمدجوادظریف به تهدید‌های ترامپ
۳۸ دقیقه قبل / سایت تابناک

واکنش محمدجوادظریف به تهدید‌های ترامپ

محمد جواد ظریف با اشاره به یاوه‌گویی‌های ترامپ علیه ایران گفت: سخنان پزشکیان نشان داد ایران همیشه آماده دیپلماسی است، اما هرگز ایرانی‌ها را تهدید نکن.

 سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس
۲۲ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

سبقت گرفتگان هفته در رالی بورس

در هفته گذشته در تابلو معاملات بورس و فرابورس نمادهایی که بیشترین و کمترین بازدهی را داشتند مورد بررسی قرار گرفتند، سهم‌هایی که در هفته گذشته بیشترین صعود و سقوط را داشتند.

پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ - 24 September 2026