قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۸

تأکید فرماندار اردبیل بر تسهیل روند احداث مدرسه خیرساز پروفسور خدابخش - تسنیم

فرماندار اردبیل با حضور در محل احداث مدرسه خیرساز «پروفسور خدابخش»، از روند پیشرفت فیزیکی این پروژه بازدیدکرد.
 تأکید فرماندار اردبیل بر تسهیل روند احداث مدرسه خیرساز پروفسور خدابخش - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، فرزاد قلندری در حاشیه این بازدید با قدردانی از اهتمام ویژه خیرین مدرسه‌ساز، اظهار کرد: پروفسور خدابخش الگویی شایسته و ماندگار از ایثار، سخاوت و خیرخواهی است. این اقدام صرفاً یک پروژه عمرانی نیست، بلکه نقشی بنیادین و اثرگذار در آینده فرزندان این دیار حک می‌کند و باقیات‌الصالحاتی ارزشمند که سالیان سال دعای خیر معلمان، دانش‌آموزان و همشهریان را به همراه خواهد داشت.

وی با اشاره به جزئیات فنی و مشخصات این پروژه آموزشی، افزود: این مدرسه با زیربنای یک هزار و 800 مترمربع در 3 طبقه طراحی شده و شامل 24 اتاق، از جمله 12 کلاس درس استاندارد است.

فرماندار اردبیل با اشاره به امکانات این واحد آموزشی، ادامه داد: این واحد آموزشی همچنین مجهز به 2 باب آزمایشگاه تخصصی، کارگاه آموزشی، کتابخانه دیجیتال، نمازخانه و اتاق بهداشت است تا محیطی پویا و کامل برای تحصیل دانش‌آموزان فراهم شود. …




 اخبار جدید

 آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان

یک پژوهشگر برجسته تاریخ حواس (به‌ویژه بویایی) معتقد است کودکان باید آموزش ببینند که چگونه بوها را شناسایی و درک کنند. به گفته دکتر ویل تالت (Will Tullett)، این آموزش نه‌تنها به افزایش سلامت روان و احساس خوب کمک می‌کند، بلکه درک ما را از جهان پیرامون نیز عمیق‌تر می‌سازد. او تأکید دارد که بویایی، برخلاف تصور رایج، نقشی کلیدی در سلامت عاطفی و حتی روابط اجتماعی ما ایفا می‌کند.

 نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد

«غلامحسین درزی» سفیر و کاردار ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت با بیان اینکه اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، ماهیتی سیاسی دارند و نه فنی گفت: قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده و رسیدگی به موضوع هسته ای ایران به پایان رسیده و عدم اشاعه نیز از دستور کار شورا حذف شده است.

 پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن
۱۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن

رکناسیاسی:رییس جمهور گفت: با هیچ‌کس دعوا نداریم؛ نه چپ و راست و نه مذهبی و غیرمذهبی. حل مسئله که به باور و اعتقاد افراد ارتباطی ندارد.

 بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند

وزیر خزانه‌داری آمریکا در راستای تداوم سیاست ناکارآمد فشار اقتصادی علیه ایران اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ روز دوشنبه هفته آینده یک بانک بزرگ را تحریم خواهد کرد.

 فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم
۲۳ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶ نشان می‌دهد که استایل‌های ساده و قابل پیش‌بینی دیگر تنها انتخاب ستاره‌ها نیستند.

 جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد

روزنامه پاکستانی «داون» در تحلیلی پیرامون پیامدهای حوادث یازده سپتامبر پس از سپری شدن ۲۵ سال از لشکرکشی ایالات متحده و ناتو به افغانستان نوشت: این یک عملیات ضد تروریستی نبود بلکه جنگی امپریالیستی و گسترده بود و جامعه جهانی همچنان قیمت این سیاست‌های تهاجمی آمریکا و نیز تداوم ماجراجویی‌های نادرست آن علیه جمهوری اسلامی ایران را می‌پردازد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026