قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۲۴

کسری 18.7 میلیون مترمکعبی آب همدان؛ طرح‌های اضطراری روی میز - تسنیم

مدیران شرکت‌های آب منطقه‌ای و آبفا استان از اجرای مجموعه‌ای ازطرح‌های اضطراری در بخش تامین آب همدان خبر دادند.
 کسری 18.7 میلیون مترمکعبی آب همدان؛ طرح‌های اضطراری روی میز - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان در نشست بررسی وضعیت منابع آب و طرح‌های زیرساختی استان، که امروز با حضور جمعی از مسئولان برگزار شد، با اشاره به وضعیت تأمین آب شهر همدان برای جمعیت 700 هزار نفری شهر، گفت: نیاز آبی ما در سال  1404 به میزان 2560 لیتر در ثانیه با سرانه تولید 315 لیتر بر ثانیه بود. ضمن اینکه نیاز سالانه آب این شهر و مجموعه تحت پوشش آن مجموعا حدود 61 میلیون مترمکعب برآورد شده است که در فصل بهار حدود 15 میلیون مترمکعب، تابستان 16.8 میلیون مترمکعب، پاییز 14.4 میلیون مترمکعب و زمستان نیز 14.4 میلیون مترمکعب است.

فرهاد بختیاری‌فر افزود: در صورت نبود مدیریت فشار شبکه و قطعی‌های شبانه، میزان کسری آب حدود 24 میلیون مترمکعب برآورد می‌شد، اما با اقداماتی که در حوزه مدیریت فشار و مصرف انجام شده، این کسری به حدود 18.7 میلیون مترمکعب کاهش یافته است. …




 اخبار جدید

 علت ترک کمپ‌دیوید توسط ترامپ/ بررسی گزینه‌های حمله به یمن
۱۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

علت ترک کمپ‌دیوید توسط ترامپ/ بررسی گزینه‌های حمله به یمن

خبرنگار امنیت ملی سی‌ان‌ان مدعی شده است که نشست ترامپ در کمپ دیوید به منظور بررسی و بازبینی گزینه‌های حمله به یمن بوده است.

 [محمدعلی مهتدی ] عربستان سعودی در تنگنای راهبردی
۳۴ دقیقه قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی مهتدی ] عربستان سعودی در تنگنای راهبردی

پیروزی‌های شگفت‌انگیز انصارالله یمن در تسلط بر جاده ساحلی و تصرف شهرهای مهم المخا و تعز و استقرار در جزایر واقع در دهانه باب‌المندب و پس‌لرزه‌های این پیروزی و شکست مفتضحانه عربستان، همچنان مورد بحث و بررسی محافل مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی است.

 چرا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از دوران اوج خود فاصله گرفت؟/ کانون اهدافش را گم کرد و برای منابع انسانی ارزش قائل نشد
۴۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

چرا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از دوران اوج خود فاصله گرفت؟/ کانون اهدافش را گم کرد و برای منابع انسانی ارزش قائل نشد

اجتماعی رکنا: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که زمانی یکی از مهم‌ترین پایگاه‌های فرهنگی کودکان و نوجوانان و محل پرورش نسل‌های گوناگون هنرمندان و فعالان فرهنگی بود، به گفته بشیر، مربی سابق این مجموعه، از بخشی از اهداف اولیه فاصله گرفته است. بشیر با اشاره به تغییرات بیش از شش دهه فعالیت کانون، از کاهش اعتماد خانواده‌ها، پولی‌شدن بخشی از خدمات، فاصله گرفتن از زبان و نیازهای نسل جدید و بی‌توجهی به منابع انسانی باتجربه به عنوان مهم‌ترین چالش‌های امروز این نهاد فرهنگی یاد می‌کند.

 ترامپ و پوتین در جنگ بسیار شبیه یکدیگرند / واشنگتن در شیوه جنگیدن از مسکو تقلید می‌کند و در این مسیر به آن کمک هم می‌کند/ روسیه مایل است ایران در شرایط جنگی‌ بماند
۳۶ دقیقه قبل / سایت جماران

ترامپ و پوتین در جنگ بسیار شبیه یکدیگرند / واشنگتن در شیوه جنگیدن از مسکو تقلید می‌کند و در این مسیر به آن کمک هم می‌کند/ روسیه مایل است ایران در شرایط جنگی‌ بماند

فارین‌پالیسی در تحلیلی می‌نویسد جنگ آمریکا علیه ایران، هم در نحوه توجیه و هدایت عملیات و هم در شیوه بازنمایی آن، شباهت‌های فزاینده‌ای با الگوی روسیه در جنگ اوکراین پیدا کرده است؛ هم‌زمان، جهش درآمدهای نفتی مسکو، انحراف مهمات و منابع آمریکا از اوکراین و اروپا و تشدید شکاف واشنگتن با متحدانش، به تقویت موقعیت روسیه و تضعیف جایگاه راهبردی ایالات متحده منجر شده است.

 راز قتل زن 44 ساله مشهدی در آتش سوزی خانه فاش شد
۲۷ دقیقه قبل / سایت رکنا

راز قتل زن 44 ساله مشهدی در آتش سوزی خانه فاش شد

حوادث رکنا: زن۴۴ساله ای که با مادرش دریک واحد آپارتمانی اجاره ای زندگی می کرد توسط مهاجمان ناشناس به قتل رسید و جسد او نیز درون منزل مسکونی به آتش کشیده شد.

 گزارش زنده: ایران صفر - چین صفر
۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گزارش زنده: ایران صفر - چین صفر

تیم امید ایران در حالی مقابل چین قرار گرفته است که به دنبال دومین پیروزی خود در مسابقات آسیایی ناگویا است.

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026