قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات در خوزستان با 52 پروژه ملی و استانی - تسنیم

52 پروژه ملی و استانی خوزستان در طرح نشان‌دار کردن مالیات برای انتخاب مؤدیان معرفی شد.
 اجرای طرح نشان‌دار کردن مالیات در خوزستان با 52 پروژه ملی و استانی - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علی خورشیدی، مدیرکل امور مالیاتی خوزستان، با اشاره به نقش مالیات در تأمین منابع پایدار کشور، اظهار داشت: مالیات یکی از مهم‌ترین منابع برای اداره کشور و تأمین هزینه‌های عمومی و توسعه‌ای است و هر میزان مشارکت مؤدیان در پرداخت مالیات، بخشی از منابع مورد نیاز برای ارائه خدمات عمومی و اجرای طرح‌های مختلف را فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه در استانی مانند خوزستان که از ظرفیت‌های اقتصادی و جمعیتی قابل‌توجهی برخوردار است، افزود: منابع حاصل از مالیات می‌تواند در مسیر تکمیل زیرساخت‌ها و رفع بخشی از نیازهای اساسی استان مورد استفاده قرار گیرد و به همین دلیل باید ارتباط میان پرداخت مالیات و نتیجه آن برای مردم روشن و قابل مشاهده باشد.

مدیرکل امور مالیاتی خوزستان با اشاره به اجرای طرح «نشان‌دار کردن مالیات» در استان، تصریح کرد: در سال جاری، مجموعاً 52 پروژه در قالب طرح‌های ملی و استانی برای خوزستان تعریف گردیده که از این میان سهم حوزه راه‌سازی 13 پروژه است و مؤدیان مشمول مالیات تبصره 100 در سال جاری می‌توانند با انتخاب پروژه مورد نظر خود، در تأمین بخشی از اعتبار آن مشارکت کنند.

خورشیدی با اشاره به پروژه‌های مهم راه‌سازی در این طرح، گفت: احداث باند دوم محور اهواز-خرمشهر، احداث باند دوم محور رامهرمز-بهبهان و بهسازی راه اصلی لردگان-ایذه از جمله پروژه‌های مهم راه‌سازی در این طرح هستند که منابع مالیاتی در مسیری قرار می‌گیرد که نتیجه آن برای مردم قابل لمس است.

وی با تأکید بر شفافیت در تخصیص و هزینه‌کرد منابع، افزود: شفافیت در تخصیص و هزینه‌کرد منابع یکی از عوامل مؤثر در تقویت اعتماد عمومی است و هرچه فرآیند تخصیص منابع برای مردم روشن‌تر باشد و نمونه‌های واقعی بیشتری از آثار مالیات ارائه شود، شناخت جامعه از کارکرد مالیات و اعتماد مؤدیان نیز افزایش خواهد یافت.

مدیرکل امور مالیاتی خوزستان با اشاره به امکان انتخاب پروژه از سوی مؤدیان، گفت: مردم بهتر از هر کسی نیازهای منطقه خود را می‌شناسند و ممکن است در یک منطقه تکمیل یک محور ارتباطی و در منطقه‌ای دیگر، مدرسه، مرکز درمانی، پروژه آبرسانی یا یک زیرساخت شهری در اولویت باشد. …




 اخبار جدید

 محصولات سواری و ون گروه بهمن از طریق مزایده به فروش می‌رسند
۱۵ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

محصولات سواری و ون گروه بهمن از طریق مزایده به فروش می‌رسند

مزایده فروش محصولات سواری و تجاری سبک گروه بهمن از سه‌شنبه ۱۰ شهریور آغاز می‌شود و متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه رسمی بهمن در این فرآیند شرکت کنند.

 رباط صلیبی کاپیتان ملوان پاره شد
۳۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

رباط صلیبی کاپیتان ملوان پاره شد

باشگاه ملوان اعلام کرد کاپیتان این تیم در جریان تمرینات دچار پارگی رباط صلیبی شده است.

 کشورهای‌ شانگهای پلاس می‌توانند سهم مهمی در تحقق جهان چندقطبی داشته باشند
۲۱ دقیقه قبل / خبرگزاری ایمنا

کشورهای‌ شانگهای پلاس می‌توانند سهم مهمی در تحقق جهان چندقطبی داشته باشند

رئیس‌جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر ضرورت شکل‌گیری جهانی چندقطبی مبتنی بر چندجانبه‌گرایی، برابری حاکمیت دولت‌ها و حاکمیت قانون، خواستار عملکرد عادلانه‌تر و مؤثرتر سازمان ملل متحد و شورای امنیت در مواجهه با تحولات جهانی شد.

 پایانه ایستگاه مترو شهرزیبا در مسیر بهره برداری
۳۰ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پایانه ایستگاه مترو شهرزیبا در مسیر بهره برداری

شهردار منطقه ۵ برای ارتقاء کیفیت خدمت رسانی به شهروندان همراه با جمعی از مدیران شهری از روند پیشرفت طرح های عمرانی و ترافیکی بازدید کرد.

 ویدیو/ از برنامه ۷ محوری دولت برای معیشت تا متنوع‌سازی سبد سوخت
۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ از برنامه ۷ محوری دولت برای معیشت تا متنوع‌سازی سبد سوخت

سخنگوی دولت، سه‌شنبه (۱۰ شهریور) در ابتدای نشست خبری با نمایندگان رسانه‌ها خبر داد: دولت برنامه هفت محوری دارد که یک محور حفظ اشتغال پایدار و دیگری حفظ معیشت است. فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه متنوع‌سازی سبد سوخت از برنامه‌های جدی دولت است، تاکید کرد: حمایت تعرفه‌ای از واردات خودروهای برقی و هیبریدی دنبال می‌شود.

 برگزاری آزمون‌های تافل و GRE رسما در ایران متوقف شد
۱۵ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

برگزاری آزمون‌های تافل و GRE رسما در ایران متوقف شد

مؤسسه خدمات آزمون‌های آموزشی آمریکا به طور رسمی برگزاری آزمون‌های تافل و GRE را در ایران متوقف کرد.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026