استانها
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بانه، گستردگی مرزهای استان کردستان و همجواری آن با مناطق مرزی، همواره ضرورت هوشیاری و آمادگی نیروهای مرزبانی برای مقابله با انواع تهدیدها و قاچاق کالا را دوچندان کرده است. در سالهای اخیر، قاچاق تجهیزات نوین و فناوریهای ارتباطی نیز به یکی از موضوعات مورد توجه نیروهای مرزی تبدیل شده؛ تجهیزاتی که به دلیل ماهیت فنی و حساسیتهای مرتبط، نیازمند اشراف اطلاعاتی و کنترل دقیق مرزهاست.
در همین راستا، رصد اطلاعاتی و اقدامات عملیاتی مرزبانان استان کردستان در مرز بانه، به کشف محمولهای شامل تجهیزات ماهوارهای استارلینک و ناکام ماندن تلاش قاچاقچیان برای انتقال آن به داخل کشور منجر شد.
برای بررسی جزئیات این عملیات، روند شناسایی قاچاقچیان و اهمیت مقابله با قاچاق تجهیزات ارتباطی، گفتوگویی با سردار احمدرضا حاتمی، فرمانده مرزبانی استان کردستان انجام شده است.
تسنیم: در ابتدا درباره جزئیات کشف این محموله توضیح دهید؛ عملیات چگونه انجام شد؟ …













