قیمت طلا امروز




 خبرگزاری تسنیم / ۴۳ ساعت قبل

شهر سالم با دستور دولتی محقق نمی‌شود/ مشارکت مردم رکن اساسی است - تسنیم

مسئول برنامه کشوری شهرهای سالم گفت: شهر سالم با دستور دولتی محقق نمی‌شود و مشارکت مردم رکن اساسی است.
 شهر سالم با دستور دولتی محقق نمی‌شود/ مشارکت مردم رکن اساسی است - تسنیم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علیرضا مغیثی، معاون دفتر آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مسئول برنامه کشوری شهرهای سالم ظهر امروز در همایش شهر سالم و ایمن با تأکید بر اینکه شهر سالم یک وضعیت ایده‌آل و ثابت نیست، گفت: شهر سالم شهری است که نسبت به مسائل سلامت حساس باشد و به‌صورت مستمر شرایط فیزیکی، اجتماعی و زیست‌محیطی خود را ارتقا دهد.

وی با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی اراک و مسئولان استان مرکزی افزود: اراک و استان مرکزی می‌توانند با تلفیق ظرفیت‌های اجتماعی، فرهنگی و صنعتی، به الگویی برای اجرای پایدار برنامه شهر سالم و ایمن در کشور و حتی منطقه تبدیل شوند.

مغیثی با اشاره به اینکه حدود 55 درصد جمعیت جهان در شهرها زندگی می‌کنند، بیان کرد: در ایران این میزان به حدود 80 تا 85 درصد رسیده است و شهرنشینی در کنار رفاه و آسایش، چالش‌هایی مانند مسائل زیست‌محیطی، خدمات بهداشتی، اقتصاد، رشد جمعیت، آموزش، کیفیت مسکن و نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی را به همراه دارد که مستقیماً و غیرمستقیم بر سلامت مردم اثر می‌گذارد. …




 اخبار جدید

 آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان

یک پژوهشگر برجسته تاریخ حواس (به‌ویژه بویایی) معتقد است کودکان باید آموزش ببینند که چگونه بوها را شناسایی و درک کنند. به گفته دکتر ویل تالت (Will Tullett)، این آموزش نه‌تنها به افزایش سلامت روان و احساس خوب کمک می‌کند، بلکه درک ما را از جهان پیرامون نیز عمیق‌تر می‌سازد. او تأکید دارد که بویایی، برخلاف تصور رایج، نقشی کلیدی در سلامت عاطفی و حتی روابط اجتماعی ما ایفا می‌کند.

 نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

نامه ایران به رئیس شورای امنیت: اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای ایران ماهیت فنی ندارد

«غلامحسین درزی» سفیر و کاردار ایران در سازمان ملل در نامه‌ای به رئیس شورای امنیت با بیان اینکه اتهامات مجدد علیه برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران، ماهیتی سیاسی دارند و نه فنی گفت: قطعنامه ۲۲۳۱ منقضی شده و رسیدگی به موضوع هسته ای ایران به پایان رسیده و عدم اشاعه نیز از دستور کار شورا حذف شده است.

 پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن
۱۴ دقیقه قبل / سایت رکنا

پزشکیان: به جلیلی گفتم پیشنهاد نمی‌خواهم، برای حل مشکلات کمک کن

رکناسیاسی:رییس جمهور گفت: با هیچ‌کس دعوا نداریم؛ نه چپ و راست و نه مذهبی و غیرمذهبی. حل مسئله که به باور و اعتقاد افراد ارتباطی ندارد.

 بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

بسنت: آمریکا یک بانک بزرگ را تحریم می‌کند

وزیر خزانه‌داری آمریکا در راستای تداوم سیاست ناکارآمد فشار اقتصادی علیه ایران اعلام کرد که دولت دونالد ترامپ روز دوشنبه هفته آینده یک بانک بزرگ را تحریم خواهد کرد.

 فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم
۲۳ دقیقه قبل / سایت چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶؛ آخرین شب‌های درخشان پیش از پایان جشنواره - چی بپوشم

فرش قرمز نهم ونیز ۲۰۲۶ نشان می‌دهد که استایل‌های ساده و قابل پیش‌بینی دیگر تنها انتخاب ستاره‌ها نیستند.

 جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

جهان همچنان هزینه جنگ‌های آمریکا و ماجراجویی نادرست آن علیه ایران را می پردازد

روزنامه پاکستانی «داون» در تحلیلی پیرامون پیامدهای حوادث یازده سپتامبر پس از سپری شدن ۲۵ سال از لشکرکشی ایالات متحده و ناتو به افغانستان نوشت: این یک عملیات ضد تروریستی نبود بلکه جنگی امپریالیستی و گسترده بود و جامعه جهانی همچنان قیمت این سیاست‌های تهاجمی آمریکا و نیز تداوم ماجراجویی‌های نادرست آن علیه جمهوری اسلامی ایران را می‌پردازد.

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026