به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ لیگ برتر فوتبال زنان که از عصر دیروز وارد دومین هفته خود شده بود، امروز نیز ادامه پیدا کرد. هفتهای که در آن 15 توپ از خط دروازهها عبور کرد، استقلال بزرگترین ناکام هفته بود و فقط یک بازی به تساوی کشید. آنچه در دیدارهای دیروز و امروز اتفاق افتاد را خیلی سریع مرور کنید:
* پالایش گاز ایلام 0 – گل گهر 3
سیرجانیها با هدایت مریم جهان نجاتی سال گذشته نیز عملکرد خوبی داشتند و در کورس قهرمانی با خاتون، منتظر لغزش این تیم بودند که البته اتفاق نیفتاد منتها امسال تساوی بمیها در همان هفته اول، عزم تیم گلگهر برای حفظ فاصله با مدافع عنوان قهرمانی را بیشتر کرده و آنها قطعا نمیخواهند این فرصت را از دست بدهند.
شاگردان جهان نجاتی این هفته با سه گل از شبنم بهشت، زهرا علیزاده و افسانه چترنور موفق به شکست دادن پالایش گاز شدند تا این تیم ایلامی فعلا بدون امتیاز منتظر ادامه فصل باشد.
وارش نوشهر 0 – سپاهان 4 …












