قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳ ساعت قبل

خاطرات برادر دایانا؛ بازگشت زخم‌های ۲۹ ساله به خاندان سلطنتی / برادر دایانا چه رازهایی را درباره شاه چارلز فاش کرده است؟

انتشار خاطرات چارلز اسپنسر، برادر دایانا، بار دیگر اختلافات و زخم‌های قدیمی خاندان سلطنتی بریتانیا را به موضوعی خبرساز تبدیل کرده است؛ کتابی که با طرح ادعاهایی درباره واکنش شاه چارلز سوم به مرگ دایانا، رابطه او با همسر سابقش و ماجراهای پس از مرگ «پرنسس مردم» واکنش تند کاخ باکینگهام را به دنبال داشته است.
 خاطرات برادر دایانا؛ بازگشت زخم‌های ۲۹ ساله به خاندان سلطنتی / برادر دایانا چه رازهایی را درباره شاه چارلز فاش کرده است؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از بی‌بی‌سی، میراث مرگ تکان‌دهنده دایانا، پرنسس ولز، همچنان یکی از دردناک‌ترین زخم‌ها برای خاندان سلطنتی بریتانیا است؛ موضوعی که انتشار خاطرات بی‌پرده برادر او، ارل اسپنسر، بار دیگر آن را آشکار کرده است.

با وجود اینکه نزدیک به ۳۰ سال از آن زمان می‌گذرد، واکنش غیرمعمول و خشمگینانه کاخ باکینگهام به ادعاهای مطرح‌شده در این کتاب درباره واکنش سرد و بی‌رحمانه شاه چارلز ــ که در آن زمان شاهزاده چارلز بود ــ به مرگ همسر سابقش نشان می‌دهد که این ماجرا همچنان اهمیت زیادی دارد.

اواخر تابستان سال ۱۹۹۷، زمانی بود که خاندان سلطنتی بریتانیا از نگاه افکار عمومی دور از جامعه و فاقد همدلی با اندوه ناشی از مرگ دایانا به نظر می‌رسید و حتی در معرض از دست دادن حمایت عمومی قرار داشت؛ در حالی که مردم با گذاشتن گل در اطراف کاخ‌ها عملاً این اماکن را به محاصره درآورده بودند. …





 اخبار جدید

 سروش: اخلاق برای تبدیل شدن به معرفت نیازمند اقناع عقلانی است
۳ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

سروش: اخلاق برای تبدیل شدن به معرفت نیازمند اقناع عقلانی است

عبدالکریم سروش در نشست نقد و بررسی اندیشه‌های تامس نیگل، با تمرکز بر نسبت اخلاق و معرفت گفت همان‌گونه که گزاره‌های علوم طبیعی زمانی به معرفت انسانی تبدیل می‌شوند که دلایل آنها بتواند عقل را قانع کند، احکام اخلاقی نیز از فرآیند استدلال و اقناع عقلانی جدا نیستند. »

 چرا مهران مدیری تمام شده اما سریال پایتخت هنوز مخاطب دارد
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

چرا مهران مدیری تمام شده اما سریال پایتخت هنوز مخاطب دارد

بازگشت مسعود شصتچی می‌توانست تلویزیون را به روزهای طلایی کمدی برگرداند؛ اما فعلاً خبری از غافلگیری نیست.

 چرا هیچ جنگی در تاریخ، «زبان فارسی» را از ایران نگرفت؟
۲ ساعت قبل / سایت الف

چرا هیچ جنگی در تاریخ، «زبان فارسی» را از ایران نگرفت؟

به مناسبت ۲۷ شهریور روز شعر وادب فارسی در تقویم، سراغ همه تندبادهای تاریخ ایران رفتیم که زبان فارسی از تمامی‌شان جان سالم به در برده و همچنان خودش را سر زبان‌ مردم این اقلیم انداخته است.

 ماجرای پسری که شکارچی بی‌عاطفه‌ی دختران شد | این سریال را فقط می‌توانید بشنوید
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

ماجرای پسری که شکارچی بی‌عاطفه‌ی دختران شد | این سریال را فقط می‌توانید بشنوید

 ورود کارگردان سینما به سریال صوتی با عنوان «پادشاه گناهکاران»، تماشاخانه‌طهران میزبان نمایشنامه‌خوانی «خاکستری» و آغاز فصل جدید جلسات فیلم‌تئاترهای سینماتک خانه هنرمندان ایران از مهم‌ترین اخبار حوزه سینما و تئاتر هستند.

 ایران؛ جهانی به روایت شعر
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ایران؛ جهانی به روایت شعر

جمله‌ای مشهور را به مارکوپولو، جهانگرد مشهور ونیزی که از یزد و کرمان و جیرفت و هرمز و همچنین تبریز، جهان‌شهر آن روزگار، دیدن کرد، نسبت داده‌اند.

 رضا عطاران در یک هفته ۱۱۸ هزار نفر را به سینما کشاند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضا عطاران در یک هفته ۱۱۸ هزار نفر را به سینما کشاند

بیست و ششمین هفته از سال جاری در حالی سپری شد که سینمای ایران با میزبانی از ۶۰۷ هزار مخاطب و فروشی معادل ۷۵ میلیارد تومانی برای ششمین هفته متوالی همچنان با افزایش مخاطب و فروش روبه‌رو بود.

شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - 19 September 2026