قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱۰ ساعت قبل

بهترین فیلم‌های تاریخ سینما؛ از رأی کاربران تا انتخاب منتقدان

فهرست واحد و قطعی‌ای برای معرفی «بهترین فیلم‌های تاریخ سینما» وجود ندارد. آنچه بهترین نامیده می‌شود، به معیار انتخاب، جامعه رأی‌دهندگان، تعداد آرا و روش محاسبه امتیازها بستگی دارد.
 بهترین فیلم‌های تاریخ سینما؛ از رأی کاربران تا انتخاب منتقدان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین با جست‌وجوی عبارت «بهترین فیلم‌های تاریخ سینما» در اینترنت، معمولاً با چند فهرست شناخته‌شده روبه‌رو می‌شویم؛ از فهرست ۲۵۰ فیلم برتر IMDb و آرای میلیون‌ها کاربر گرفته تا نظرسنجی منتقدان و فیلم‌سازان در مجله Sight and Sound، انتخاب‌های Cahiers du Cinéma و فهرست کاربران Letterboxd.

این فهرست‌ها در ظاهر یک پرسش مشترک دارند: «بهترین فیلم تاریخ سینما چیست؟» اما در عمل پاسخ‌های متفاوتی ارائه می‌کنند. IMDb بیشتر سلیقه عمومی کاربران را نشان می‌دهد؛ Sight and Sound اعتبار هنری و تاریخی فیلم‌ها را از نگاه منتقدان و فیلم‌سازان بررسی می‌کند؛ Cahiers du Cinéma نماینده سنت نقد مؤلف و سینمای هنری است و Letterboxd سلیقه جامعه گسترده‌ای از سینمادوستان آنلاین را بازتاب می‌دهد.

بنابراین، برای شناخت بهترین فیلم‌های تاریخ سینما بهتر است هیچ فهرستی را حقیقت نهایی ندانیم و روش شکل‌گیری و معیارهای هر فهرست را بررسی کنیم.

بهترین فیلم تاریخ سینما چگونه انتخاب می‌شود؟

هیچ روش کاملاً بی‌طرفی برای تعیین بهترین فیلم تاریخ سینما وجود ندارد؛ زیرا خود مفهوم «بهترین» به معیار وابسته است. …




 اخبار جدید

 جمشید هاشم‌پور کدام فیلمش را بیشتر دوست دارد؟
۱۰ ساعت قبل / سایت فرارو

جمشید هاشم‌پور کدام فیلمش را بیشتر دوست دارد؟

جمشید هاشم‌پور (آریا)، فیلم «استشهادی برای خدا» به کارگردانی علیرضا امینی را در کارنامه‌اش بییشتر دوست دارد. فیلمی که به گفته خودش، کار دشواری بود و شرایط گریم و اجرای نقش در برف و سرما نیز دشواری‌های خاص خود را داشته است.

 دوربین در دست ملکه جنایت!
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

دوربین در دست ملکه جنایت!

«آگاتا کریستی» را بیشتر با رمان‌های جنایی‌اش می‌شناسیم، اما برای پرداختن به این نویسنده ماندگار، این‌بار جنبه‌ای کمتر دیده‌شده از زندگی او را روایت می‌کنیم: عشق جدی و حرفه‌ای این نویسنده به عکاسی.

 پهلوی اول و دوم با قیچی به جان بافت شهری افتادند!
۴ ساعت قبل / سایت جوان آنلاین

پهلوی اول و دوم با قیچی به جان بافت شهری افتادند!

تجدد را در بلند مرتبه‌سازی می‌دیدند و آن‌زمان آن ساختمان به این دلیل خیلی توی چشم می‌آمده است. باید گفت دچار نوعی تجددگرایی افراطی بودند بدون اینکه حواس‌شان...

 جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
۶ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد

رئیس رسانه ملی گفت: یکی از دلایل افزایش میزان مخاطب، توجه به برنامه‌های هویت‌محور بود، که با ذائقه مخاطب آشناست.

 روایت‌های دردناک مهاجرت
۶ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

روایت‌های دردناک مهاجرت

فیلم سینمایی «برسد به دست مالدینی» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مهدی علمی‌نیا پس از اکران در سینماهای هنر و تجربه حالا در اکران آنلاین به نمایش درمی‌آید.این فیلم که با نگاهی به موضوع مهاجرت، همزیستی انسانی، حقوق بشر، صلح و برابری میان ملت‌ها ساخته شده است و در برخی جشنواره‌های بین‌المللی هم حضور داشته است. این فیلم سه سال پیش در سینماهای هنر و تجربه اکران شد اما برای دسترسی مخاطبان روی پلتفرم‌ها اکران شده است.

 زیدآبادی: آن‌ها که سقوط نظام را می‌خواهند حاضرند هر بلایی سر کشور بیاید / عطریانفر: رسانه‌ها محصول تاب‌آوری روزنامه‌نگاران‌اند، نه حمایت نهاد قدرت
۱۰ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

زیدآبادی: آن‌ها که سقوط نظام را می‌خواهند حاضرند هر بلایی سر کشور بیاید / عطریانفر: رسانه‌ها محصول تاب‌آوری روزنامه‌نگاران‌اند، نه حمایت نهاد قدرت

نشست «خط قرمز» با محوریت بررسی مرزهای آزادی رسانه، سانسور و خودسانسوری، با حضور احمد زیدآبادی، تحلیلگر سیاسی و روزنامه‌نگار، و محمد عطریانفر، عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت و فعال رسانه، برگزار شد؛ نشستی که در آن از نسبت رسانه با قدرت، تعریف خط قرمز، مسئولیت حرفه‌ای روزنامه‌نگار، نقش امنیت در سیاست‌گذاری رسانه‌ای، بی‌اعتباری قانون، دخالت نهادهای قضایی و امنیتی، از دست رفتن مرجعیت رسانه‌های داخلی و ضرورت بازسازی اعتماد عمومی سخن گفته شد. عطریانفر تأکید کرد رسانه‌ها باید پیش از هر چیز به «واقع» وفادار باشند و خود را به قواعد حرفه‌ای متعهد بدانند، در حالی که زیدآبادی معتقد بود آزادی بیان نمی‌تواند مشروط به درست و دقیق بودن سخن باشد و تعیین حقیقت نباید به دولت سپرده شود.

چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - 16 September 2026