قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۱ ساعت قبل

تفاوت جنگ ۸ ساله و تجاوزهای اخیر به روایت سرلشکر صفوی؛ کشورهای عربی منطقه ۹۵ میلیارد دلار به عراق کمک کردند/ ارتش نابسامان بود و سپاه بیشتر امنیتی بود

دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا درباره شرایط دوران دفاع مقدس گفت: در آن دوران، آمریکا، شوروی و کشورهای اروپایی، از عراق حمایت می کردند و کشورهای عربی منطقه نیز حدود ۹۵ میلیارد دلار به این کشور کمک کردند. در داخل نیز انقلاب تازه شکل گرفته بود، وضعیت ارتش نابسامان بود و سپاهیان بیشتر نیروی امنیتی بودند و در کردستان و نقاط دیگر، درگیر بودند.
 تفاوت جنگ ۸ ساله و تجاوزهای اخیر به روایت سرلشکر صفوی؛ کشورهای عربی منطقه ۹۵ میلیارد دلار به عراق کمک کردند/ ارتش نابسامان بود و سپاه بیشتر امنیتی بود

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با حضور سردار سرلشکر «سید یحیی رحیم صفوی»، دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا، و «معصومه آباد»، آزاده دوران دفاع مقدس، روز دوشنبه ششم مهرماه در سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد.

به روایت ایرنا به نقل از سازمان برنامه و بودجه و محاسبات، سرلشکر صفوی در این مراسم با مقایسه شرایط دوران دفاع مقدس و جنگ‌های اخیر، به تفاوت‌های این دو دوره در چند محور پرداخت.

سرلشکر صفوی در بخشی از سخنان خود به ظرفیت‌های اقتصادی و دیپلماتیک کشور اشاره کرد و گفت: باید از حضور ایران در سازمان همکاری شانگهای، بریکس و اتحادیه اقتصادی اوراسیا و همچنین حمایت سیاسی چین و روسیه از ایران، هم در دیپلماسی و هم در نظام اقتصادی، بهره برد.

وی با بیان اینکه ایران ۱۵ همسایه دارد و تجارت با آنها باید مورد محاسبه قرار گیرد، افزود: از یک مرز در سیستان و بلوچستان روزانه چند میلیون کالا قابل تبادل است. کریدور شمال - جنوب و راه‌آهن زاهدان - چابهار تا پایان امسال برقرار می شود و امیدواریم راه‌آهن رشت - آستارا نیز در زمان کوتاهی به بهره‌برداری برسد. …




دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ - 28 September 2026