قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۳۹ ساعت قبل

صداوسیما و آزمونی بزرگ

صداوسیما در آستانه یک تصمیم تعیین‌کننده قرار گرفته است؛ تصمیمی که بحث درباره آینده این سازمان دیگر صرفاً به تغییر یا تداوم یک مدیر محدود نمی‌شود، بلکه به این پرسش اساسی بازمی‌گردد که رسانه ملی چگونه می‌تواند به جایگاه ملی خود بازگردد و در سال‌های آینده چه نسبتی با جامعه ایران برقرار خواهد کرد.
 صداوسیما و آزمونی بزرگ

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

دوره پنج‌ساله ریاست پیمان جبلی در مهرماه ۱۴۰۵ به پایان می‌رسد و همزمان، انتقادها درباره عملکرد صداوسیما و میزان اثرگذاری آن بر افکار عمومی افزایش پیدا کرده است.

حتی در هفته‌های اخیر، بحث درباره میزان واقعی مخاطبان این رسانه فراگیر بار دیگر به یکی از موضوعات مورد توجه کارشناسان تبدیل شده است.

در چنین شرایطی است که چشمان جامعه به تصمیم گیری درباره آینده این رسانه معطوف و انتظار برای تحول در صداوسیما بیش از گذشته جدی شده است.

هرچند تحول را نمی‌توان صرفاً در تغییر مدیران خلاصه کرد بلکه مسئله اصلی، تحول در نگاه، روش و نسبت سازمان با مخاطب است؛ تحولی که هم باید شکل و ساختار را دربرگیرد و هم محتوا و رویکرد را .

صداوسیما سالهاست با یک مسئله مهم روبه‌روست، رسانه ملی چگونه می‌تواند رسانه‌ای برای جامعه‌ای متکثر باشد؟ جامعه‌ای با سلیقه‌ها، نسل‌ها، دیدگاه‌ها و سبک‌های زندگی متفاوت. …




 اخبار جدید

 قائم‌مقام وزیر کشور: شهید پاکپور در تثبیت امنیت مناطق جنوب‌ شرق و شمال‌ غرب نقش‌آفرین بود
۹ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

قائم‌مقام وزیر کشور: شهید پاکپور در تثبیت امنیت مناطق جنوب‌ شرق و شمال‌ غرب نقش‌آفرین بود

قائم‌مقام وزیر کشور گفت: بخش مهمی از امنیت پایدار در مناطق جنوب‌شرق و شمال‌غرب کشور، حاصل سال‌ها حضور میدانی، مجاهدت و برنامه‌ریزی‌های راهبردی فرمانده شهید، پاکپور است.

 سردار فدوی: اگر دشمن به ایران حمله کند، پاسخی سنگین‌تر از گذشته می‌گیرد/ باید مراقب اختلافات داخلی بود
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سردار فدوی: اگر دشمن به ایران حمله کند، پاسخی سنگین‌تر از گذشته می‌گیرد/ باید مراقب اختلافات داخلی بود

رئیس گروه مشاوران فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امروز جهانیان شاهد تحقق وعده رهبر شهید در اقتدار مردم مبعوث شده می‌باشند و قطعا اراده ملت ایران در مقابله با استکبار، ایران را به پیروزی حتمی می‌رساند.

 رئیس‌جمهور از موضع اقتدار و منطق با جهان سخن گفت/تامین منافع با دفاع و دیپلماسی ممکن است
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

رئیس‌جمهور از موضع اقتدار و منطق با جهان سخن گفت/تامین منافع با دفاع و دیپلماسی ممکن است

تهران- ایرنا- سفیر پیشین ایران در جمهوری آذربایجان سخنرانی رئیس‌جمهور در صحن مجمع عمومی سازمان ملل را کاملا از موضع اقتدار و در عین حال با منطق و استدلال، دانست و تاکید کرد: دفاع مقتدرانه نظامی در کنار دیپلماسی عزتمندانه، همیشه منافع جمهوری اسلامی ایران را تأمین کرده است.

 وزیر دادگستری: در مراجع بین‌المللی، حقوق قربانیان جنایات جنگی را پیگیری می‌کنیم
۱۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

وزیر دادگستری: در مراجع بین‌المللی، حقوق قربانیان جنایات جنگی را پیگیری می‌کنیم

وزیر دادگستری با اشاره به مواضع حقوقی رئیس‌جمهوری در سازمان ملل، تصریح کرد: پیگیری حقوقی جنایات علیه کودکان و غیرنظامیان، از جمله در میناب و لامرد با مستندسازی دنبال می‌شود تا حقوق قربانیان و خانواده‌های آنان در مراجع ذی‌صلاح بین‌المللی پیگیری شود.

 مکث رسانه‌های جهان روی جمله طلایی پزشکیان؛ بمب اتم در اسرائیل است بازرسان در ایران
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایمنا

مکث رسانه‌های جهان روی جمله طلایی پزشکیان؛ بمب اتم در اسرائیل است بازرسان در ایران

این قسمت که بمب اتم در اسرائیل است، اما بازرسان در ایران، از سخنرانی مسعود پزشکیان در سازمان ملل، در شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای یافت و در کنار تصاویر کودکان میناب و مواضع رئیس‌جمهور درباره جنگ و برنامه هسته‌ای، مورد توجه کاربران و رسانه‌های خارجی قرار گرفت.

 دیدار و گفت وگوی عراقچی و وزیر خارجه پرتغال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

دیدار و گفت وگوی عراقچی و وزیر خارجه پرتغال

تهران- ایرنا- وزیر امور خارجه جمهوی اسلامی ایران و وزیر خارجه پرتغال با یکدیگر دیدار و درباره مهمترین موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای گفت‌ وگو کردند.

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026