قیمت طلا امروز




 سایت خبرآنلاین / ۷ ساعت قبل

پیاده‌روی ساده هم می‌تواند به کنترل آسم کمک کند

یک مطالعه جدید نشان می دهد که افراد مبتلا به آسم ممکن است از افزایش تعداد قدم های روزانه خود به همان اندازه که از یک برنامه تمرینی هوازی ساختاریافته سود می برند، بهره مند شوند.
 پیاده‌روی ساده هم می‌تواند به کنترل آسم کمک کند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرآنلاین، محققان گزارش دادند که هر دو رویکرد کیفیت زندگی را بهبود می بخشد، افسردگی و اضطراب را کاهش می دهد و به کنترل آسم کمک می کند.

شفقنا در خبری نوشت:«دیوید هالن آرائوجو پینیرو»، محقق ارشد، فیزیوتراپیست در دانشگاه سائوپائولو در برزیل، در بیانیه‌ای گفت: «با این حال، تمرینات هوازی به تجهیزات بیشتری نیاز دارد و باید تحت نظارت باشد.»

وی گفت: «با پیاده روی ساده، با افزایش تعداد گام های روزانه، بیماران تمایل به مدیریت وضعیت خود دارند و از مزایای دیگری مانند بهبود کیفیت زندگی و کاهش علائم اضطراب و افسردگی برخوردار می شوند.»

پینیرو گفت: «مطالعات قبلی نشان داده است که بیماران مبتلا به آسم که روزانه ۷۵۰۰ قدم راه می روند، کنترل بهتری بر آسم خود دارند.»

برای این مطالعه جدید، محققان ۵۲ بیمار مبتلا به آسم کنترل نشده را که از نظر فیزیکی غیرفعال بودند، انتخاب کردند. آنها بین ۱۸ تا ۶۵ سال سن داشتند.

نیمی از آنها به دریافت دو جلسه تمرین هوازی ۴۵ دقیقه ای در هفته بر روی تردمیل، تحت نظارت حرفه ای اختصاص داده شدند. …





 اخبار جدید

 آتش‌سوزی در دیزمار مهار شد
۵ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

آتش‌سوزی در دیزمار مهار شد

آتش‌سوزی در یک هکتار از اراضی منطقه حفاظت‌شده دیزمار با مشارکت مردم و نیروهای امدادی مهار شد. برای حفظ این زیست‌بوم ارزشمند، پایش مستمر ضروری است.

 ترافیک ۱۰ کیلومتری در مسیر رشت به قزوین؛ کمربندی رودبار یک‌طرفه شد
۱۰ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

ترافیک ۱۰ کیلومتری در مسیر رشت به قزوین؛ کمربندی رودبار یک‌طرفه شد

رئیس پلیس راه گیلان گفت: ترافیک محور رشت - قزوین سنگین و پرحجم است و شاهد ترافیک حدود ۱۰ کیلمتری در این مسیر هستیم ضمن اینکه کمربندی رودبار برای کاهش بار ترافیکی یکطرفه به سمت تهران شده است.

 قاب خاطره‌انگیز از طهران قدیم | وقتی خیابان فردوسی هنوز «علاءالدوله» بود
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

قاب خاطره‌انگیز از طهران قدیم | وقتی خیابان فردوسی هنوز «علاءالدوله» بود

شاید برای ما که امروز با ترافیک، بوق ماشین‌ها، شلوغی صرافی‌ها و ساختمان‌های بلند خیابان فردوسی تهران روبه‌رو می‌شویم، تصور این خیابان بدون هیاهوی امروزی‌اش بسیار دشوار باشد.

 وزغ تالشی، ساکن کوچک هیرکان
۵ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

وزغ تالشی، ساکن کوچک هیرکان

حفاظت از وزغ هیرکانی در پارک النگدره گرگان با توقف تردد خودروها و احیای برکه‌ها، الگویی برای نجات زیستگاه‌های خرد و حفظ تنوع زیستی شمال است.

 عکس: تصویری متفاوت و جالب توجه از رزمایش جانفدا
۹ ساعت قبل / سایت تابناک

عکس: تصویری متفاوت و جالب توجه از رزمایش جانفدا

تصویری متفاوت از رزمایش جانفدایان منتشر شده است که در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته است.

 کم‌ترین میل به فرزندآوری در ایران
۱۷ ساعت قبل / سایت هم میهن

کم‌ترین میل به فرزندآوری در ایران

نرخ باروری در ایران با افتی بیش از ۸۰ درصد طی ۶۵ سال گذشته، از بالای ۷ فرزند به ۱.۳۵ رسیده و فاصله کشور با نرخ جایگزینی جمعیت افزایش یافته است.

شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - 19 September 2026