قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۴۷ ساعت قبل

برنامه خاموشی جمعه تهران + جزئیات

برنامه احتمالی قطعی برق تهران برای امروز جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. مشترکان تهرانی می‌توانند با مراجعه به سامانه شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، زمان و محدوده احتمالی خاموشی در محل سکونت یا کار خود را مشاهده کنند. با توجه به شرایط شبکه، زمان‌بندی اعلام‌شده ممکن است تغییر کند.
 برنامه خاموشی جمعه تهران  + جزئیات

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

برنامه احتمالی قطعی برق تهران برای امروز جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. مشترکان تهرانی می‌توانند با مراجعه به سامانه شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، زمان و محدوده احتمالی خاموشی در محل سکونت یا کار خود را مشاهده کنند. با توجه به شرایط شبکه، زمان‌بندی اعلام‌شده ممکن است تغییر کند. به گزارش اکوایران به نقل از نورنیوز، بر اساس برنامه اعلام شده، مشترکان تهرانی برای اطلاع از زمان و محدوده احتمالی قطعی برق باید به سامانه رسمی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ مراجعه و با وارد کردن اطلاعات مورد نیاز، برنامه خاموشی مربوط به محدوده خود را مشاهده کنند.

زمان خاموشی ممکن است با توجه به شرایط شبکه و میزان مصرف برق تغییر کند؛ بنابراین توصیه می‌شود شهروندان پیش از مراجعه به سامانه، آخرین وضعیت برنامه قطعی برق را بررسی کنند.

لینک برنامه قطعی برق تهران امروز

برای مشاهده برنامه خاموشی و اطلاع از زمان احتمالی قطعی برق در مناطق مختلف تهران، می‌توان به وب‌سایت رسمی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ مراجعه کرد.

سامانه اطلاع‌رسانی شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ: …





 اخبار جدید

 قیمت تیرآهن امروز ۱۵ شهریور 1405 / ذوب آهن در کانون افزایش قیمت قرار گرفت + جدول
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

قیمت تیرآهن امروز ۱۵ شهریور 1405 / ذوب آهن در کانون افزایش قیمت قرار گرفت + جدول

قیمت تیرآهن امروز ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد. بازار تیرآهن همچنان نوسانی دنبال می شود و امروز تغییرات قیمتی محصولات ذوب آهن اصفهان مورد توجه بازار قرار گرفت.

 تانکر ترکرز: صادرات نفت خاورمیانه ۳۹ درصد نسبت به قبل از جنگ کاهش یافته است
۲ ساعت قبل / سایت شفقنا

تانکر ترکرز: صادرات نفت خاورمیانه ۳۹ درصد نسبت به قبل از جنگ کاهش یافته است

شفقنا- یک سرویس اطلاعات دریایی می‌گوید: صادرات نفت خام از خاورمیانه در ماه اوت بسیار پایین‌تر از سطح پایه ژانویه-فوریه قبل از جنگ باقی مانده و از میانگین ۱۸.۵ میلیون بشکه در روز، ۳۹ درصد کاهش یافت. به گزارش سرویس ترجمه شفقنا؛ الجزیره نوشت: تانکرترکرز در پستی در X اعلام کرد: این کسری در ماه [ ]

 دفع حملات «روز صفر» و بدافزارها در میدان نبرد سایبری با «آیزا»/رقابت هوش مصنوعی با هکرها
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

دفع حملات «روز صفر» و بدافزارها در میدان نبرد سایبری با «آیزا»/رقابت هوش مصنوعی با هکرها

با افزایش وابستگی زیرساخت‌های حیاتی به فناوری‌های دیجیتال و پیچیده‌تر شدن تهدیدات سایبری، دومین آنتی‌ویروس ملی با نام «آیزا» از سوی فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌نیان معرفی شد؛ محصولی دانش‌بنیان که توسعه‌دهندگان آن، بومی‌سازی موتور تشخیص و امکان به‌روزرسانی بدون وابستگی مستقیم به اینترنت را از ویژگی‌های آن عنوان می‌کنند.

 اماواگرها بر سر «هوش مصنوعی ملی» | امیرشکاری: وقتی توان تولید بُرد کامپیوتری ساده را نداریم، چطور هوش مصنوعی مستقل بسازیم؟!
۲ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اماواگرها بر سر «هوش مصنوعی ملی» | امیرشکاری: وقتی توان تولید بُرد کامپیوتری ساده را نداریم، چطور هوش مصنوعی مستقل بسازیم؟!

اقتصادنیوز: یک صاحب نظر اقتصاد دیجیتال با انتقاد از رویکرد پروژه‌محور به فناوری‌های نوین می‌گوید: ما هنوز پله‌های قبلی توسعه فناوری را کامل طی نکرده‌ایم، اما می‌خواهیم یک‌باره به سراغ هوش مصنوعی برویم؛ این جهش بدون زیرساخت، بیشتر شبیه آموزش انتگرال به دانش‌آموز ابتدایی است.

 ضربه کاری به مزدوران سعودی در تعز و ساحل غربی/ هلاکت بیش از ۱۰۰ مزدور سعودی
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

ضربه کاری به مزدوران سعودی در تعز و ساحل غربی/ هلاکت بیش از ۱۰۰ مزدور سعودی

منابع یمنی از ضربه سنگین ارتش یمن به مزدوران سعودی در تعز و ساحل غربی خبر دادند.

 خبر مهم/ دستگاههای دولتی از این به بعد مجازند از پیامرسان‌های بین‌المللی استفاده کنند/ ممنوعیت برداشته شد
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

خبر مهم/ دستگاههای دولتی از این به بعد مجازند از پیامرسان‌های بین‌المللی استفاده کنند/ ممنوعیت برداشته شد

ممنوعیت استفاده از پیام‌رسان‌های غیربومی برای اطلاع‌رسانی رسمی دستگاه‌ها، با اجماع کامل همه اعضای ستاد برداشته شد.

یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - 6 September 2026