قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۵۵ دقیقه قبل

فوری/ بازگشت آمریکا به پایگاه بحرین؟

رئیس عملیات نیروی دریایی آمریکا: بازگشت به پایگاه بحرین در آینده نزدیک امکان‌پذیر نیست.
 فوری/  بازگشت آمریکا به پایگاه بحرین؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

رئیس عملیات نیروی دریایی آمریکا: بازگشت به پایگاه بحرین در آینده نزدیک امکان‌پذیر نیست. به گزارش اکوایران به نقل از تابناک؛ دریاسالار داریل کادل؛ رئیس عملیات نیروی دریایی ایالات متحده، روز دوشنبه در جمع نیروهای تحت امر خود، با رد احتمال بازگشت فوری به پایگاه بحرین، اعلام کرد که این موضوع در آینده نزدیک امکان‌پذیر نیست. 

رئیس عملیات نیروی دریایی ایالات متحده در پاسخ به پرسش‌های مطرح‌شده پیرامون اموال شخصی جامانده نظامیان پس از حمله ایران، با تصریح اینکه در آینده نزدیک بازگشتی در کار نیست، از تلاش‌های فرماندهی برای انتقال این وسایل به نیروها خبر داد.

آمریکا ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» را جایگزین «جورج واشنگتن» کرد

کادل همچنین درباره نحوه استقرار ناو‌های هواپیمابر در منطقه گفت ناو «تئودور روزولت» جایگزین «جورج واشنگتن» در دریای عرب خواهد شد. او تأکید کرد نیروی دریایی باید از تجربه استقرار‌های قبلی، به‌ویژه مأموریت‌های «جرالد آر. فورد» و «آبراهام لینکلن»، درس بگیرد و با تأمین بهتر قطعات، مواد غذایی، اقلام بهداشتی و دیگر تجهیزات، شرایط بهتری برای نیرو‌ها فراهم کند.

رئیس عملیات نیروی دریایی آمریکا همچنین به اهمیت توقف ناو‌ها در بنادر برای حفظ روحیه و کیفیت زندگی خدمه اشاره کرد.

ناو «آبراهام لینکلن» در جریان مأموریت رزمی طولانی خود در خاورمیانه بیش از ۲۵۰ روز بدون توقف در بندر فعالیت کرده بود؛ موضوعی که به‌گفته کادل باید در برنامه‌ریزی‌های آینده مورد توجه قرار گیرد.

این مقام آمریکایی در بخش دیگری از سخنان خود بر طرح «اولویت با ملوانان» تأکید کرد و گفت نیروی دریایی تلاش دارد با کاهش مشکلات اداری، بهبود مسکن، خدمات درمانی و حمایت از خانواده‌ها، شرایط زندگی و خدمت نیرو‌ها را بهتر کند. او همچنین درباره سلامت روانی ملوانان و موارد خودکشی میان نیرو‌ها گفت طیف کاملی از خدمات، از تکنسین‌های درمانی و روان‌شناسان گرفته تا روان‌پزشکان و مشاوران مذهبی، باید در دسترس نیرو‌ها باشد.

۴۰۰ میلیون دلار خسارت به پایگاه آمریکا در بحرین

در همین حال، میلیتاری تایمز پیش‌تر در گزارشی درباره خسارت‌های واردشده به پایگاه پشتیبانی دریایی آمریکا در منامه بحرین نوشته بود که میزان خسارت این پایگاه نزدیک به ۴۰۰ میلیون دلار برآورد شده است. …




 اخبار جدید

 صیانت از جنگل‌های هیرکانی با ورود سازمان بازرسی
۲۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

صیانت از جنگل‌های هیرکانی با ورود سازمان بازرسی

با پیگیری و ورود سازمان بازرسی کل کشور، فعالیت معدن ۴۶۹ هکتاری واقع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی و در محدوده جنگل‌های هیرکانی گلندرود متوقف و پروانه بهره‌برداری آن نیز باطل شد.

 سخنگوی دولت: بررسی طرح دورکاری برخی ادارات در فصل زمستان/ جزئیات این طرح پس از تصویب در هیات دولت، به طور کامل اطلاع‌رسانی می‌شود
۳ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی دولت: بررسی طرح دورکاری برخی ادارات در فصل زمستان/ جزئیات این طرح پس از تصویب در هیات دولت، به طور کامل اطلاع‌رسانی می‌شود

سخنگوی دولت از بررسی طرح دورکاری برخی ادارات در فصل زمستان در جلسه هیات دولت خبر داد و گفت: سازمان امور اداری و استخدامی موظف شده برنامه این طرح را آماده کند تا پس از تصویب در هیات دولت، جزئیات آن به‌طور کامل اطلاع‌رسانی شود.

 عبداللهی: اتکا به توان داخلی لازمه مقابله مؤثر با تهدیدات نوین است - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

عبداللهی: اتکا به توان داخلی لازمه مقابله مؤثر با تهدیدات نوین است - تسنیم

رئیس ستادکل نیروهای مسلح بر ضرورت اتکا به توان داخلی و جوانان نخبه برای مقابله با تهدیدات تأکید کرد.

 سخنگوی دولت درباره هشدار اقتصادی رئیس مجلس: قالیباف جنگ را به خوبی می‌فهمد و می‌داند که معنای مقاومت چیست/ ایجاد شکاف بین سران جمهوری اسلامی، یقیناً مخدوش و باطل است
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

سخنگوی دولت درباره هشدار اقتصادی رئیس مجلس: قالیباف جنگ را به خوبی می‌فهمد و می‌داند که معنای مقاومت چیست/ ایجاد شکاف بین سران جمهوری اسلامی، یقیناً مخدوش و باطل است

مهاجرانی گفت: قالیباف مرد جنگ هستند و جنگ را به خوبی می‌فهمند و اتفاقاً به عنوان کسی که در زمان جنگ فرمانده بودند، به خوبی می‌دانند که مقاومت معنایش چیست.

 سرلشکر عبداللهی: به هر سطحی از تهدیدات پاسخ به‌موقع و مؤثر می‌دهیم
۵۱ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

سرلشکر عبداللهی: به هر سطحی از تهدیدات پاسخ به‌موقع و مؤثر می‌دهیم

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پیامی ضمن تبریک روز پدافند هوایی، تأکید کرد: اتکا به توان داخلی و جوانان نخبه لازمه‌ پاسخگویی به‌موقع، انقلابی و مؤثر به هر سطح...

 ببینید | شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف برای آب خوردن در دیدار دوجانبه
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید | شوخی پزشکیان و الهام علی‌اف برای آب خوردن در دیدار دوجانبه

ویدیویی از شوخی مسعود پزشکیان و الهام علی‌اف برای آب خوردن در دیدار دوجانبه در حاشیه جلاس شانگهای را می‌بینید که رئیس جمهور به همتای آذربایجانی خود می‌گوید: این آب را شما خودتان آوردید؟! علی‌اف پاسخ می‌دهد که آن را از نخجوان آورده است.

سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026