قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱ ساعت قبل

فوری/ ادعای تازه سنتکام درباره ایران منتشر شد

سنتکام مدعی شد که نیروهای این فرماندهی همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهند.
 فوری/ ادعای تازه سنتکام درباره ایران منتشر شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سنتکام مدعی شد که نیروهای این فرماندهی همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهند. به گزارش اکوایران به نقل از مهر، فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) در صفحه رسمی خود و در راستای تقویت روحیه نظامیان آمریکایی مقابل نیروهای دفاعی ایران مدعی شد: نیروهای آمریکایی از زمان محاصره دوباره بنادر ایران تا ۷ سپتامبر(۱۶ شهریورماه)، مسیر ۹۴ کشتی تجاری را تغییر داده، ۳ فروند کشتی را از کار انداخته و برای اطمینان از رعایت مقررات، وارد عرشه دو کشتی دیگر شدند.

نهاد تروریستی سنتکام همچنین مدعی شد که ناو هواپیمابر جورج بوش به حمایت از اجرای محاصره علیه ایران در دریای عرب ادامه می دهد. …




 اخبار جدید

 کاهش ۶۰ درصدی حجم عملیات بازار باز در سال ۱۴۰۵
۳ ساعت قبل / روزنامه توسعه ایرانی

کاهش ۶۰ درصدی حجم عملیات بازار باز در سال ۱۴۰۵

بررسی ۶۷ حراج بانک مرکزی نشان می دهد متوسط حجم عملیات بازار باز در سال ۱۴۰۵ به شدت کاهش یافته و مداخله هفتگی از سطوح بالای ۳۰۰ همت به حوالی ۶۰ همت

 آمریکا و چین؛ نه خیلی دور نه خیلی نزدیک | پکن دیگر از رقابت نمی‌ترسد | چرا جدایی اقتصادی برای ترامپ و شی هزینه دارد؟
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

آمریکا و چین؛ نه خیلی دور نه خیلی نزدیک | پکن دیگر از رقابت نمی‌ترسد | چرا جدایی اقتصادی برای ترامپ و شی هزینه دارد؟

اقتصادنیوز: آمریکا و چین بیش از آن به یکدیگر وابسته‌اند که بتوانند به‌راحتی از هم جدا شوند. جدایی کامل اقتصادی برای هر دو طرف هزینه‌ای بسیار سنگین خواهد داشت.

 مخالفت دیوان محاسبات با یکسان‌سازی تعرفه واردات
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مخالفت دیوان محاسبات با یکسان‌سازی تعرفه واردات

دنیای اقتصاد: سخنگوی دیوان محاسبات کشور گفت: طرح یکسان‌سازی تعرفه واردات خودرو مغایر قانون ساماندهی صنعت خودرو و قانون هوای پاک بوده و دیوان محاسبات با آن مخالف است.

 طلا در عصر پلتفرم‌ها
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

طلا در عصر پلتفرم‌ها

با افزایش استقبال از خرید آنلاین طلا، بخشی از نگرانی‌ها درباره این بازار هم جدی‌تر شده است. وقتی مردم می‌توانند با چند صد هزار تومان یا حتی کمتر، طلای خود را در یک پلتفرم آنلاین بخرند و بفروشند، دیگر لازم نیست برای هر معامله طلایی در خانه یا صندوق امانات داشته باشند. طلای خریداری‌شده می‌تواند در یک خزانه نگهداری شود و آنچه روی صفحه تلفن همراه دیده می‌شود، سهمی از طلای موجود در آن خزانه باشد.

 وابستگی شدید خودروسازان داخلی به واردات قطعات و فشار ارزی بر قیمت‌ها
۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

وابستگی شدید خودروسازان داخلی به واردات قطعات و فشار ارزی بر قیمت‌ها

گزارش‌ها نشان می‌دهد تولید هر خودرو در ایران‌خودرو و سایپا مستلزم مصرف مقادیر قابل‌توجهی ارز است که وابستگی به قطعات وارداتی، قیمت کارخانه را به‌شدت تحت تأثیر نوسانات ارزی قرار می‌دهد.

 بازار ارز در تلاقی چهار موج تورمی
۲ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازار ارز در تلاقی چهار موج تورمی

آرمان امروز : جعفر قادری درباره دلایل افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر، اظهار کرد: افزایش نرخ ارز را نمی‌توان صرفاً نتیجه رفتار سفته‌بازانه یا تحولات بازار آزاد دانست، بلکه آنچه امروز در بازار ارز مشاهده می‌شود، حاصل هم‌زمانی کاهش عرضه ارز، افزایش تقاضای واقعی، تشدید تورم، رشد انتظارات تورمی و ضعف سیاست‌گذاری اقتصادی است؛ [ ]

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026