قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۲۲ ساعت قبل

مشکل قطعی گاز شمال ایران چقدر جدی است؟/ زمستان امسال متفاوت خواهد بود؟

یک تحلیلگر حوزه انرژی می‌گوید: متأسفانه پیش‌بینی می‌شود که ما با چیزی حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب کمبود گاز در اوج سرما مواجه باشیم. ۴۰۰ میلیون مترمکعب یعنی تقریباً ۵۰ درصدِ تقاضا؛ به عبارت دیگر، میزان کسری ما در وهله اول ناترازی نیست، بلکه کسری و بحران است.
 مشکل قطعی گاز شمال ایران چقدر جدی است؟/ زمستان امسال متفاوت خواهد بود؟

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

یک تحلیلگر حوزه انرژی می‌گوید: متأسفانه پیش‌بینی می‌شود که ما با چیزی حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب کمبود گاز در اوج سرما مواجه باشیم. ۴۰۰ میلیون مترمکعب یعنی تقریباً ۵۰ درصدِ تقاضا؛ به عبارت دیگر، میزان کسری ما در وهله اول ناترازی نیست، بلکه کسری و بحران است. به گزارش اکوایران به نقل از  اقتصادنیوز، زمستان پیش‌رو برای شبکه انرژی کشور می‌تواند آزمونی دشوار باشد؛ آزمونی که نتیجه آن تنها به تأمین گاز خانوارها محدود نمی‌شود و همزمان نیروگاه‌ها و صنایع را نیز تحت تأثیر قرار خواهد داد.

هاشم اورعی، تحلیلگر حوزه انرژی و استاد دانشگاه صنعتی شریف، با اشاره به احتمال کسری حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در اوج سرما، معتقد است بحران پیش‌رو حاصل یک مشکل ساختاری است که جنگ تنها سرعت آن را افزایش داده است.

به گفته او، قطع گاز نیروگاه‌ها می‌تواند به قطع برق و محدودیت گاز صنایع به کاهش تولید و اشتغال منجر شود؛ وضعیتی که از آن با عنوان «ناترازی ترکیبی» یاد می‌کند.

متن کامل گفت‌وگوی تفصیلی اقتصادنیوز با هاشم اورعی، پیشِ روی شماست؛ …





 اخبار جدید

 چراغ بازار کار آمریکا کم‌فروغ شد؛ اشتغال میان رونق و رکود - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

چراغ بازار کار آمریکا کم‌فروغ شد؛ اشتغال میان رونق و رکود - تسنیم

بازار کار آمریکا در تابستان با کاهش استخدام و تداوم نااطمینانی‌ها، در وضعیتی «پایدار اما غیرجذاب» قرار گرفت.

 بازداشت ۱۵ متهم رژه خودرویی در کرج
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

بازداشت ۱۵ متهم رژه خودرویی در کرج

آرمان امروز : حسین فاضلی هریکندی با اعلام بازداشت همه متهمان رژه خودرویی گروهک منافقین در کرج گفت: در پی انتشار چند کلیپ در فضای مجازی مبنی بر رژه موتوری و خودرویی منسوب به اعضاء وابسته به گروهک نفاق در حوزه قضایی کرج، پرونده قضایی در دادگستری کل استان البرز تشکیل و دستورات قضایی جهت [ ]

 پله اول پناهگاه تهران
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پله اول پناهگاه تهران

سیاستگذاران حوزه شهری برای ارتقای تاب‌آوری تهران در زمان بحران این هفته دو مصوبه جدید داشتند، مصوبه اول طرح الزام شهرداری تهران به احداث و بهره‌برداری از پناهگاه‌ها و فضاهای امن شهری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل در ساختمان‌ها و طرح‌های شهری بود که از سوی شورای شهر به تصویب رسید و مصوبه دوم سند راهبردی برنامه‌ریزی فضاهای زیرسطحی شهر تهران بود که شانزدهم شهریور ماه در شورای عالی شهرسازی و معماری به تصویب رسید. اگرچه کارکرد «سند راهبردی برنامه‌ریزی فضاهای زیرسطحی شهر تهران» فراتر از ارتقای تاب‌آوری پایتخت است، اما از آنجا که در این سند، احداث پناهگاه‌ها به شکل مشخص مورد تاکید قرار دارد، در بهبود تاب‌آوری شهری موثر واقع می‌شود.

 وابستگی شدید خودروسازان داخلی به واردات قطعات و فشار ارزی بر قیمت‌ها
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

وابستگی شدید خودروسازان داخلی به واردات قطعات و فشار ارزی بر قیمت‌ها

گزارش‌ها نشان می‌دهد تولید هر خودرو در ایران‌خودرو و سایپا مستلزم مصرف مقادیر قابل‌توجهی ارز است که وابستگی به قطعات وارداتی، قیمت کارخانه را به‌شدت تحت تأثیر نوسانات ارزی قرار می‌دهد.

 افزایش 13درصدی قیمت خودرو
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

افزایش 13درصدی قیمت خودرو

دنیای اقتصاد: بازار خودرو در بازه زمانی اول تا شانزدهم شهریورماه با رشد به طور میانگین 13درصدی قیمت‌ها مواجه شده است. در این بین، در حالی در هفته اول ماه پایانی تابستان، بازار خودروهای داخلی پیشتاز رشد قیمت‌ها بود که حالا وارداتی‌ها گوی سبقت را از داخلی‌ها ربوده‌اند. بدین ترتیب، رکورد افزایش قیمت به نام بازار خودروهای وارداتی با رشد به طور میانگین 16.4درصد زده شده است. پس از آن، بازار خودروهای داخلی افزایش قیمت 14.7درصدی را تجربه کرده است.

 ترمز دلار
۱ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

ترمز دلار

چرا ایران برنده جنگ اقتصادی آمریکا و چین نمی‌شود؟

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026