قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۴۳ ساعت قبل

مرتضی اعیانی مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان شد

آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان با حضور معاونان و مدیران هلدینگ سیمان تأمین (سیتا) و جمعی از مدیران و کارکنان این شرکت برگزار شد و طی آن «مرتضی اعیانی» به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد.
 مرتضی اعیانی مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان شد

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

آیین تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت سیمان صوفیان با حضور معاونان و مدیران هلدینگ سیمان تأمین (سیتا) و جمعی از مدیران و کارکنان این شرکت برگزار شد و طی آن «مرتضی اعیانی» به عنوان مدیرعامل جدید این شرکت معرفی شد. به گزارش روابط عمومی شرکت سیمان صوفیان، در این مراسم، با حکم محمدرضا محمدی، مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین، مرتضی اعیانی به عنوان مدیرعامل جدید شرکت سیمان صوفیان منصوب و از خدمات و تلاش‌های محمد ارشد، مدیرعامل پیشین این شرکت، تجلیل شد.

فاضل عبیات، عضو هیئت‌مدیره و معاون فنی و مهندسی شرکت سرمایه‌گذاری سیمان تأمین، در این مراسم اظهار کرد: امروز شاهد اتفاق خوبی در سیمان صوفیان هستیم؛ مدیری موفق از این مجموعه به مجموعه‌ای بزرگ‌تر می‌رود و در مقابل، مدیر موفق دیگری از مجموعه‌ای دیگر، سکان هدایت سیمان صوفیان را برعهده می‌گیرد.

وی با تأکید بر اینکه مدیران موفق حاصل و ثمره همکاری و همراهی نیروهای توانمند یک مجموعه هستند، افزود: ما به توانمندی‌های مدیران شرکت سیمان صوفیان اذعان داریم و باید از این ظرفیت‌ها در مسیر پیشرفت و توسعه استفاده کنیم. …




 اخبار جدید

 پیش‌بینی قیمت دلار برای معاملات جمعه سوم مهر
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

پیش‌بینی قیمت دلار برای معاملات جمعه سوم مهر

قیمت دلار در معاملات پنجشنبه دوم مهر ۱۴۰۵ با افزایش ۲ هزار و ۵۰ تومانی به ۲۳۴ هزار و ۹۵۰ تومان رسید و رشد هم‌زمان قیمت چند ارز مهم، بازار معاملات جمعه را در شرایطی نوسانی و محتاطانه قرار داد.

 قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ + جدول
۱۳ ساعت قبل / سایت اقتصاد معاصر

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ + جدول

قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز پنجشنبه ۲ مهر ۱۴۰۵ مشخص شد.

 نرخ اوراق ۳۰ساله آمریکا به اوج ۲۰ ساله رسید؛ دلیل افزایش بازده اوراق چیست؟
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

نرخ اوراق ۳۰ساله آمریکا به اوج ۲۰ ساله رسید؛ دلیل افزایش بازده اوراق چیست؟

بازده اوراق ۳۰ساله آمریکا به بالاترین سطح از سال 2004 صعود کرد و موج افزایش نرخ‌های بلندمدت به دیگر اقتصادهای بزرگ نیز سرایت کرد؛ بازارها همزمان با رشد قیمت انرژی، انتظارات خود از افزایش نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا را تقویت کردند.

 انتشار جدول جدید زمان‌بندی قطعی برق در اهواز و خوزستان
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

انتشار جدول جدید زمان‌بندی قطعی برق در اهواز و خوزستان

شرکت‌های توزیع برق استان خوزستان و اهواز با هدف مدیریت شبکه و تضمین پایداری جریان انرژی، جدول جدید زمان‌بندی محدودیت‌های احتمالی و قطعی برق برای روز سوم مهرماه را به‌روزرسانی و منتشر کردند.

 اخراج کارگران کاغذسازی فنلاند - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

اخراج کارگران کاغذسازی فنلاند - تسنیم

کمیسیون اروپا پیشنهاد اختصاص 1.1 میلیون یورو برای حمایت از کارگران اخراج‌شده صنعت کاغذ فنلاند را ارائه کرد.

 پیشنهاد تاسیس ایرلاین مشترک قم با عتبات عراق
۱۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

پیشنهاد تاسیس ایرلاین مشترک قم با عتبات عراق

استاندار قم در گفت‌وگو با سرکنسول ایران در کربلا اعلام کرده فرودگاه قم سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و پیشنهاد داده که یک ایرلاین مشترک با همکاری عتبه حسینی و علوی تاسیس شود.

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026