قیمت طلا امروز




 سایت اکوایران / ۱ ساعت قبل

اتحاد اردن با آمریکا، چیزی جز ضرر برای اردن نداشت!+ جزئیات

آمریکا و اردن در سال ۲۰۲۱ توافق همکاری دفاعی امضا کردند که به نیروهای آمریکایی و پیمانکاران این کشور اجازه دسترسی به ۱۲ تأسیسات نظامی در سراسر اردن را می‌دهد.
 اتحاد اردن با آمریکا، چیزی جز ضرر برای اردن نداشت!+ جزئیات

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

آمریکا و اردن در سال ۲۰۲۱ توافق همکاری دفاعی امضا کردند که به نیروهای آمریکایی و پیمانکاران این کشور اجازه دسترسی به ۱۲ تأسیسات نظامی در سراسر اردن را می‌دهد. به گزارش اکوایران به نقل از فرارو، اردن که یکی از متحدان نزدیک آمریکا در خاورمیانه محسوب می‌شود و میزبان نیروهای آمریکایی است، در جریان درگیری‌های اخیر به هدف حملات مکرر موشکی و پهپادی ایران تبدیل شده است.

 به نقل از آسوشیتدپرس،  صدها حمله موشکی و پهپادی، فشارهای موجود بر اردن را افزایش داده است؛ کشوری که همزمان با مشکلات اقتصادی، افزایش هزینه‌های زندگی و بی‌ثباتی در کرانه باختری روبه‌روست. با وجود این، رهبران اردن همچنان بر تداوم روابط امنیتی با واشنگتن تأکید دارند.

بر اساس این گزارش، آمریکا و اردن در سال ۲۰۲۱ توافق همکاری دفاعی امضا کردند که به نیروهای آمریکایی و پیمانکاران این کشور اجازه دسترسی به ۱۲ تأسیسات نظامی در سراسر اردن را می‌دهد. ناتو نیز در سال ۲۰۲۵ نخستین دفتر ارتباطی خود در منطقه را در اردن افتتاح کرد.

  موفق‌السلطی؛ مرکز لجستیکی آمریکا

در آستانه جنگ با ایران، پایگاه هوایی موفق‌السلطی به یک مرکز مهم لجستیکی برای عملیات آمریکا تبدیل شد.

به نوشته AP، هواپیماهای ترابری C-17 و حدود ۶۰ هواپیمای رزمی آمریکا در این پایگاه فعالیت داشتند.دیوید شنکر، پژوهشگر مؤسسه واشنگتن، موقعیت جغرافیایی اردن را برای عملیات آمریکا بسیار مهم توصیف کرده و گفته است این موقعیت، در عین ایجاد عمق راهبردی برای آمریکا، اردن را نیز به هدف حملات تبدیل می‌کند.

 همچنین گزارش داده است که حدود ۵۰ هزار نیروی آمریکایی در سراسر خاورمیانه مستقر هستند، هرچند شمار دقیق نیروهای آمریکایی حاضر در اردن مشخص نیست.

از سوی دیگر، کمک‌های مالی آمریکا نیز بخش قابل توجهی از منابع اردن را تشکیل می‌دهد. بر اساس برآورد مطرح‌شده در گزارش، دست‌کم ۸ درصد از بودجه سالانه اردن، معادل حدود ۱.۴۷ میلیارد دلار، مستقیماً از کمک‌های آمریکا تأمین می‌شود.

ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن، روز پنجشنبه در وین از سیاست خارجی کشورش دفاع کرد و گفت اردن یک کشور مستقل است و در جنگ طرف نبوده است.

او با اشاره به سابقه اقدامات ایران در منطقه گفت تهران پیش از آغاز جنگ نیز اردن و کشورهای دیگر منطقه را هدف قرار داده بود. …




 اخبار جدید

 جنگ دوباره یا آمادگی دفاعی؟
۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

جنگ دوباره یا آمادگی دفاعی؟

دنیای اقتصاد: تصمیم پنتاگون برای تمدید ماموریت نیروهای آمریکایی در خاورمیانه تا سال ۲۰۲۷، در نگاه نخست یک تصمیم نظامی و عملیاتی به نظر می‌رسد؛ اما در شرایط فعلی منطقه، معنای آن فراتر از جدول زمانی استقرار نیروهاست. گزارش اخیر وال‌استریت ژورنال نشان می‌دهد که پیت هگست، وزیر دفاع آمریکا، در حال تمدید استقرار نیروهای آمریکایی در خاورمیانه است؛ تصمیمی که نشان می‌دهد واشنگتن دست‌کم برای تداوم وضعیت پرتنش کنونی و احتمال وقوع تحولات نظامی جدید، خود را آماده نگه می‌دارد.

 آمریکا سی و پنجمین بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد/ 3 نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه به فهرست تحریم‌ها اضافه شدند
۹ ساعت قبل / سایت خبرفوری

آمریکا سی و پنجمین بانک بزرگ ترکیه را به دلیل ارتباط با ایران تحریم کرد/ 3 نهاد مالی و بیمه‌ای در ترکیه به فهرست تحریم‌ها اضافه شدند

آمریکا سه نهاد مالی را در ترکیه به فهرست تحریم‌های ضدایرانی اضافه کرد.

 عکس| توئیت جدید ترامپ درباره جنگ با ایران
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

عکس| توئیت جدید ترامپ درباره جنگ با ایران

ترامپ: دموکرات‌ها ترجیح می‌دهند در جنگ علیه ایران شکست بخوریم.

 رئیس‌جمهور اجازه نداد اعتراضات به حق مردم توسط بیگانگان مصادره شود
۸ ساعت قبل / سایت باشگاه خبرنگاران

رئیس‌جمهور اجازه نداد اعتراضات به حق مردم توسط بیگانگان مصادره شود

مهاجرانی گفت: همه ما برای ایرانیم، چیزی به جز ایران نداریم.

 قابی ماندگار از دیدار شهید تنگسیری با رهبر شهید انقلاب
۶ ساعت قبل / سایت تابناک

قابی ماندگار از دیدار شهید تنگسیری با رهبر شهید انقلاب

این تصویر روز گذشته از سوی دفتر حفظ‌ونشر آثار رهبر شهید انقلاب به خانواده معظم این شهید والامقام اهدا شد.

 دستور «پزشکیان» برای اطلاع‌رسانی شفاف،دقیق و به‌موقع به مردم پیش از اجرای هر تصمیم
۴ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

دستور «پزشکیان» برای اطلاع‌رسانی شفاف،دقیق و به‌موقع به مردم پیش از اجرای هر تصمیم

آرمان امروز : رییس جمهور تاکید کرد که سیاست دولت در قبال بنزین تدریجی و غیرقیمتی است و قرار نیست مردم با تصمیمات شوک‌آور مواجه شوند. جلسه هماهنگی مدیریت ناترازی انرژی با حضور مسعود پزشکیان و جمعی از مسئولان دستگاه‌های ذی‌ربط برگزار شد. در این جلسه آخرین وضعیت تولید، ذخایر و توزیع بنزین، روند اجرای [ ]

شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - 5 September 2026