قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳۷ ساعت قبل

تشکیل کارگروه تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت با محوریت ستاد علم و فناوری

دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی از تشکیل کارگروهی با محوریت ستاد علم و فناوری و مشارکت وزارتخانه‌های علوم و بهداشت، دانشگاه‌های بزرگ و صنعتی و معاونت علمی برای ارائه راهکارهای عملیاتی تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت خبر داد.
 تشکیل کارگروه تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت با محوریت ستاد علم و فناوری

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا از مرکز رسانه و روابط عمومی شورای عالی انقلاب فرهنگی، محمد عسکریان در تشریح مصوبات جلسه این ستاد اظهار کرد: جلسه ۲۵۷ ستاد علم، فناوری و نوآوری برگزار شد و ارائه طرح تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه در دستور کار این جلسه قرار داشت.

وی افزود: در جلسه ۹۰۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی در تاریخ ۱۵ آبان‌ماه ۱۴۰۳، اولویت‌های سه‌گانه‌ای برای ستاد علم و فناوری به تصویب رسید که توسط رئیس‌جمهور ابلاغ شد.

عسکریان ادامه داد: یکی از این اولویت‌ها در حوزه اصلاح سازوکارهای تأمین مالی، اولویت دیگر در خصوص جذب و نگهداشت نخبگان و نیروی انسانی متخصص و اولویت سوم نیز در موضوع مأموریت‌محور و مسئله‌محور شدن دانشگاه‌ها بود.

دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: بر اساس گزارش ارائه شده، پیشنهادها و راهکارهایی که در طرح تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت مطرح شده، می‌تواند هر کدام بخشی از این اولویت‌های سه‌گانه مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری را پوشش دهد. …





 اخبار جدید

 آخرین وضعیت پالایشگاه آبادان/ نقص فنی مهار شد
۱۱ ساعت قبل / سایت تابناک

آخرین وضعیت پالایشگاه آبادان/ نقص فنی مهار شد

صدای مهیب شنیده‌شده در محوطه پالایشگاه آبادان، ناشی از بروز نقص فنی در یکی از واحدهای صنعتی این مجموعه بوده است.

 شناسنامه درختان کهنسال همدان
۱۲ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

شناسنامه درختان کهنسال همدان

شهرداری همدان طرح نصب تابلوهای معرفی و صدور شناسنامه برای درختان کهنسال را با هدف حفاظت از میراث طبیعی و ثبت مشخصات گونه‌ها اجرا کرد.

 کاهش بارندگی سالانه در گیلان
۱۳ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

کاهش بارندگی سالانه در گیلان

بارش سال زراعی گیلان با ۸۴۶ میلی‌متر و کاهش ۱۵ درصدی نسبت به نرمال به پایان رسید. ایستگاه امامزاده اسحاق شفت با ۱۶۶۵ میلی‌متر پربارش‌ترین نقطه ثبت شد.

 صدور کیفرخواست 6 مامور خاطی در تبریز به دلیل نقض حقوق شهروندی
۱۳ ساعت قبل / سایت عصرایران

صدور کیفرخواست 6 مامور خاطی در تبریز به دلیل نقض حقوق شهروندی

اتهام آنها نقض حقوق شهروندی، ایجاد جو بدبینی نسبت به نیروهای مسلح و ایراد ضرب عمدی است.

 شرکت‌های دانش‌بنیان انرژی
۷ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

شرکت‌های دانش‌بنیان انرژی

معاون وزیر نیرو در پاکدشت اعلام کرد: ایجاد بازار فروش و استفاده از ظرفیت ماده ۱۶ قانون جهش تولید، مهم‌ترین راهبردهای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است.

 گروگان ربوده شده در جنت‌آباد آزاد شد | عامل حمله در یوسف آباد دستگیر شد
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

گروگان ربوده شده در جنت‌آباد آزاد شد | عامل حمله در یوسف آباد دستگیر شد

مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت امروز از چند عملیات مهم دستگیری متهمان و انهدام شبکه و آزادی گروگان ربوده شده خبر داد.

جمعه ۳ مهر ۱۴۰۵ - 25 September 2026