قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۶ ساعت قبل

آینده را پیش‌بینی نکنید؛ آینده را طراحی کنید

به گزارش خبرگزاری فارس؛ با حضور پروفسور محمد شریف ملک زاده، یکی از ۳۰۰۰ دانشمند برتر جهان و نخستین مخترع صنعت گردشگری جهان، همایش ایران
 آینده را پیش‌بینی نکنید؛ آینده را طراحی کنید

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرگزاری فارس؛ با حضور پروفسور محمد شریف ملک‌زاده، یکی از ۳۰۰۰ دانشمند برتر جهان و نخستین مخترع صنعت گردشگری جهان، همایش «ایران کارآفرینان» با محوریت فرصت‌های سرمایه‌گذاری در سالن همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد.

  ملک‌زاده گفت: بزرگ‌ترین سرمایه یک کارآفرین در عصر جدید، سرمایه مالی یا حتی دانش به‌تنهایی نیست، بلکه قدرت دیدن فرصت‌هایی است که هنوز دیگران نمی‌بینند.وی افزود: آینده متعلق به کسانی نیست که بیشتر می‌دانند، متعلق به کسانی است که زودتر می‌فهمند و کارآفرین سؤال‌هایی می‌پرسد که دیگران نپرسیده‌اند.

  وی گفت: بزرگ‌ترین فرصت کارآفرینی ایران می‌تواند ترکیب هوش ایرانی، تجربه ایرانی، کارآفرین ایرانی و قدرت هوش مصنوعی باشد؛ ظرفیتی که می‌تواند اقتصاد را از تقلید به سمت خلق حرکت دهد.ملک‌زاده افزود: بزرگ‌ترین خطر برای یک کارآفرین، شکست نیست؛ بلکه موفق ماندن در مدلی است که دیگر متعلق به آینده نیست.

  …