قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۳۴ دقیقه قبل

۳۲۰۰ مقاله و ۵۰۰ طرح فناورانه در کنگره علوم پزشکی نشان‌دهنده نشاط و امید جامعه دانشگاهی است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با حضور برخط در در آیین اختتامیه بیست‌وهفتمین کنگره ملی و سیزدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور در کرمان، بر نقش دانشگاه‌ها و دانشجویان در حل مسائل کشور تأکید کرد و گفت: برگزاری این رویداد علمی با حضور حدود 50 دانشگاه، بیش از هزار دانشجو، ارائه 3200 مقاله و حدود 500 طرح فناورانه، نشانه‌ای از نشاط علمی، امید و نگاه آینده‌نگر جامعه دانشگاهی است.
 ۳۲۰۰ مقاله و ۵۰۰ طرح فناورانه در کنگره علوم پزشکی نشان‌دهنده نشاط و امید جامعه دانشگاهی است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، آیین اختتامیه بیست‌وهفتمین کنگره ملی و سیزدهمین کنگره بین‌المللی پژوهش و فناوری دانشجویان علوم پزشکی کشور با حضور محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مسئولان دانشگاهی، استادان و دانشجویان در کرمان برگزار شد. ظفرقندی در این مراسم با قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و تمامی دست‌اندرکاران برگزاری کنگره اظهار کرد: برگزاری این رویداد علمی در مدت سه روز، با حضور حدود 50 دانشگاه و بیش از هزار دانشجو، اقدامی ارزشمند و آینده‌نگر برای کشور است.

وی با اشاره به ارائه 3200 مقاله و حدود 500 طرح فناورانه در این کنگره افزود: حضور گسترده دانشجویان و ارائه دستاوردهای علمی و فناورانه آنان، نشان‌دهنده نشاط، انگیزه و امید جامعه دانشگاهی نسبت به آینده کشور است.

وزیر بهداشت با اشاره به شرایط ویژه کشور خاطرنشان کرد: در چنین شرایطی، برگزاری گردهمایی‌های علمی و دانشجویی، نمادی ارزشمند از پویایی و شکوفایی علمی کشور است و باید این فعالیت‌ها در سطح دانشگاه‌های کشور گسترش پیدا کند. …




 اخبار جدید

 خبر خوش برای فرهنگیان بازنشسته
۱۰ ساعت قبل / سایت تابناک

خبر خوش برای فرهنگیان بازنشسته

بنابر اعلام سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، پاداش بازنشستگان سالهای ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ به زودی پرداخت می‌شود.

 روزی روزگاری سینما | در روز ملی سینما، به مکان‌هایی سفر می‌کنیم که نبض این هنر هنوز در آنها می‌زند
۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

روزی روزگاری سینما | در روز ملی سینما، به مکان‌هایی سفر می‌کنیم که نبض این هنر هنوز در آنها می‌زند

پرده‌ها کنار می‌روند؛ نه برای تماشای فیلم، که برای مرور نبض سینما در خیابان‌های شهر. تهران، خودش یک استودیوی بزرگ بی‌انتهاست.

 هشدار به مسافران شمال؛ شنبه و یکشنبه اتراق در کنار رودخانه ممنوع
۵ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار به مسافران شمال؛ شنبه و یکشنبه اتراق در کنار رودخانه ممنوع

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور نسبت به پرهیز از تردد و اتراق اطراف مسیل‌ها و رودخانه‌ها به دلیل احتمال وقوع سیل هشدار داد.

 به راستی آن لودر از جان کاروانسرای روس‌ها چه می‌خواست؟
۸ ساعت قبل / سایت برترینها

به راستی آن لودر از جان کاروانسرای روس‌ها چه می‌خواست؟

تصاویر منتشرشده از تخریب یک بنای تاریخی در سبزوار با لودر، طی یکی دو روز گذشته واکنش‌های زیادی در فضای مجازی به دنبال داشته؛ بنایی که به «کاروانسرای روس‌ها» یا «پادگان روس‌ها» معروف است و حالا بخش‌هایی از آن در مقابل چشم دوربین‌ها تخریب شده است.

 آتش‌سوزی در ماهور میلاتی
۵ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

آتش‌سوزی در ماهور میلاتی

آتش‌سوزی در جنگل‌های ماهور میلاتی ممسنی به روز هفتم رسید. به دلیل وزش باد و صعب‌العبور بودن منطقه، تقاضای اعزام فوری هواپیمای آب‌پاش برای مهار حریق مطرح شد.

 میگنا - آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان
۱۰ ساعت قبل / سایت میگنا

میگنا - آموزش «بوییدن» به کودکان؛ راهی برای بهبود سلامت روان و درک بهتر جهان

یک پژوهشگر برجسته تاریخ حواس معتقد است کودکان باید آموزش ببینند که چگونه بوها را شناسایی و درک کنند. به گفته دکتر ویل تالت (Will Tullett)، این آموزش نه‌تنها به افزایش سلامت روان و احساس خوب کمک می‌کند، بلکه درک ما را از جهان پیرامون نیز عمیق‌تر می‌سازد. او تأکید دارد که بویایی، برخلاف تصور رایج، نقشی کلیدی در سلامت عاطفی و حتی روابط اجتماعی ما ایفا می‌کند.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026