قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایلنا / ۲ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۶/۱۴

تقدیر از کارکنان دانشگاه آزاد کرج با همکاری بیمه دی/رونمایی از محصول جدید بیمه عمر

به مناسبت هفته دولت، مراسم گرامیداشتی با مشارکت بیمه دی در دانشگاه آزاد اسلامی کرج برگزار شد و از محصول جدید عمر بهادار رونمایی شد.
 تقدیر از کارکنان دانشگاه آزاد کرج با همکاری بیمه دی/رونمایی از محصول جدید بیمه عمر

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی بیمه دی از البرز؛ به مناسبت هفته دولت، مراسم گرامیداشتی با مشارکت بیمه دی در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.

کرمی مدیر بیمه دی استان البرز ، ضمن تبریک هفته دولت و همچنین ولادت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع)، از همکاری و اعتماد چند ساله دانشگاه آزاد به بیمه دی قدردانی کرد و گفت: همکاری با دانشگاه آزاد و دیگر دانشگاه‌های معتبر کشور، برای ما مایه افتخار است.

وی افزود: حساسیت خدمت به قشر دانشگاهی در بیمه دی به خوبی درک شده و این همکاری، نقش مؤثری در ارتقاء جایگاه بیمه دی در سطح کشور داشته است.

کرمی در ادامه با اشاره به محصول جدید بیمه دی با عنوان عمر بهادار، آن را پاسخی به نیاز روز و شرایط اقتصادی کنونی دانست و بر اهمیت این محصول در تأمین امنیت مالی خانواده‌ها تأکید کرد.

در ادامه این مراسم، یکی از کارشناسان بیمه دی، به معرفی و تشریح مزایای بیمه عمر بهادار برای حاضران پرداخت و به سوالات شرکت‌کنندگان در این زمینه پاسخ داد. …




 اخبار جدید

 کوبا: ما در حال مذاکره با آمریکا نیستیم!
۱۹ دقیقه قبل / سایت اکوایران

کوبا: ما در حال مذاکره با آمریکا نیستیم!

وزیر امور خارجه کوبا، هرگونه مذاکره‌ هاوانا با واشنگتن را تکذیب کرد و افزود، هیچ مذاکره‌ای نیز برای آینده برنامه‌ریزی نشده است.

 فیلم: چهار سانحه عجیب هوایی
۳۳ دقیقه قبل / سایت تابناک

فیلم: چهار سانحه عجیب هوایی

حقیقت همیشه تابناک است|پر بیننده ترین سایت خبری تحلیلی فارسی زبان جهان|اخبار سیاسی اخبار فرهنگی اخبار اجتماعی اخبار اقتصادی اخبار ورزشی در سایت تابناک

 فردا حراج شمش طلا برگزار می شود؛ کارمزد خرید از مرکز مبادله چقدر است؟
۲۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فردا حراج شمش طلا برگزار می شود؛ کارمزد خرید از مرکز مبادله چقدر است؟

یکصد و پنجاه و پنجمین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله سه‌شنبه ۱۷ شهریور برگزار می‌شود که وجه‌الضمان هر قطعه ۵۰ میلیارد ریال و سقف خرید ۲۵ قطعه در هفته و کارمزد هر معامله ۴۰ میلیون ریال تعیین شده است.

 تل‌آویو به دنبال تحمیل قواعد درگیری در جنوب
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تل‌آویو به دنبال تحمیل قواعد درگیری در جنوب

دنیای‌اقتصاد: پس از آنکه اسرائیل اعلام کرد که رشته کوه «علی الطاهر» در منطقه نبطیه را تصرف کرده است، آن را بخشی از «منطقه امنیتی» خودخوانده خویش در جنوب لبنان دانست. پس از آن حملات هوایی گسترده اسرائیل همراه با استفاده از سنگرشکن‌ها در اطراف این تپه‌ها نگرانی‌های بسیاری را دامن زده است. براساس گزارش‌ها، اسرائیل 6بمب سنگر شکن را در مناطق مرکزی شهر نبطیه مورد استفاده قرار داد. این حملات آن‌قدر بزرگ بودند که صدای انفجارها در سراسر جنوب لبنان و شمال اسرائیل شنیده شد. یک خبرنگار خبرگزاری فرانسه هم در منطقه نبطیه شاهد آوار و خسارات گسترده به ساختمان‌ها، مغازه‌ها و وسایل نقلیه مجاور بود.

 سخنگوی وزارت خارجه قطر: در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم
۲۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سخنگوی وزارت خارجه قطر: در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با بیان اینکه «نمی‌خواهیم درگیری را متوقف کنیم و پس از چند ماه به آن برگردیم»، مدعی شد، در حال تلاش برای مهار بحران و ایجاد شرایط برای مذاکرات هستیم که به یک راه‌حل پایدار منجر شود.

 دولت تعیین تکلیف ۳ هزار ملک را کلید زد
۴۳ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

دولت تعیین تکلیف ۳ هزار ملک را کلید زد

دولت ۶ ماه به دستگاه‌ها فرصت داده است تا املاک خود را تعیین تکلیف کنند و در صورت تعلل، وزارت اقتصاد برای فروش یا مولدسازی آنها وارد عمل می‌شود

سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026