قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳۷ ساعت قبل

حلالی: امیدوارم در جام‌ملت‌ها هم ۷ پلن داشته باشیم/ شانس کمی برای قهرمانی داریم

تهران- ایرنا- پیشکسوت تیم ملی فوتبال ایران گفت: امیدوارم حداقل ما در جام‌ملت‌ها هفت پلن داشته باشیم که بتوانیم سربلند از جام‌ملت‌ها بیرون بیایم.
 حلالی: امیدوارم در جام‌ملت‌ها هم ۷ پلن داشته باشیم/ شانس کمی برای قهرمانی داریم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

اسماعیل حلالی در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، در خصوص دو بازی دوستانه تیم ملی فوتبال ایران پیش از جام‌ملت‌های آسیا، اظهار داشت: ما دو بازی دوستانه برابر ازبکستان و روسیه را در پیش داریم و قطعا هر دو دیدار سخت هستند. به عنوان نمونه تیم‌ ملی قطر با سبک اسپانیایی بازی می‌کند و قطعا ما هم با این تیم روبه رو می‌شویم. پس به نظر من باید فدراسیون فوتبال باید برنامه‌ریزی کند که ما بتوانیم شبیه‌سازی کنیم و با تیم‌هایی بازی کنیم که این سبک از فوتبال را به نمایش می‌گذارند.

وی افزود: ما قبل از جام‌جهانی اصلا بازی تدارکاتی خوبی را برگزار نکردیم و نتیجه آن هم ۳ تساوی بود. شک ندارم الان هم اگر نتوانیم بازی‌های تدارکاتی خوب برگزار کنیم، نمی‌توانیم در جام‌ملت‌های پیش رو امیدوار باشیم. …





 اخبار جدید

 بحران نورپردازی نما
۵ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

بحران نورپردازی نما

تحلیل پیامدهای مخرب نورپردازی نمای ساختمان‌های مسکونی؛ از اتلاف انرژی و آلودگی نوری تا اختلال در ریتم زیستی شهروندان و اکوسیستم شهری.

 اوج‌گیری ارزش دلاری واردات خودرو
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

اوج‌گیری ارزش دلاری واردات خودرو

دنیای اقتصاد: واردات خودرو در سال جاری وارد فاز تازه‌ای شده است. براساس آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، در پنج‌ماهه نخست امسال ۲۷هزار و ۲۳۵ دستگاه خودرو به ارزش ۷۴۳‌میلیون دلار وارد کشور شده؛ این در حالی است که در پنج‌ماهه نخست سال گذشته ۱۹هزار و ۵۸۶ دستگاه خودرو به ارزش ۴۳۲‌میلیون دلار وارد کشور شده بود. بر این اساس، تعداد خودروهای وارداتی حدود 39.1درصد و ارزش دلاری آنها نزدیک به ۷۲درصد افزایش یافته است.

 آرامش پیش از توفان
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

آرامش پیش از توفان

افت بهای نفت برنت به زیر ۱۰۰ دلار، بیش از آنکه نشانه عادی‌شدن بازار باشد، بازتاب امید به دیپلماسی در نیویورک است؛ تنگه هرمز همچنان مختل و بازار گازوئیل با کمبود دست‌به‌گریبان است.

 یکی از تکان دهنده‌ترین سکانس‌های نمایش گرسنگی در قرن حاضر (تماشا کنید)
۴۵ دقیقه قبل / سایت عصرایران

یکی از تکان دهنده‌ترین سکانس‌های نمایش گرسنگی در قرن حاضر (تماشا کنید)

سکانس «بانک غذا» از فیلم لحظه‌ای است که کتی از شدت گرسنگی، غرور و کرامتش را کنار می‌گذارد و در برابر دوربین بی‌طرف کن لوچ فرو می‌ریزد.

 غیبت ایران در قونیه
۲۶ دقیقه قبل / روزنامه پیام ما

غیبت ایران در قونیه

بررسی دلایل غیبت هنرمندان ایرانی در بیست‌وسومین جشنواره موسیقی عرفانی قونیه و واکنش‌های اهالی گردشگری به حذف نام ایران از برنامه این رویداد بین‌المللی.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۷/۰۱
۴۴ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۷/۰۱

خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - 23 September 2026