قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱۴۰۵/۰۶/۱۰

۳ درخواست استاندار کرمانشاه از وزیر نیرو برای تأمین آب پایدار استان

کرمانشاه- ایرنا- استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت تأمین آب پایدار برای شهرها و روستاهای استان، سه درخواست مشخص شامل اجرای طرح‌های تأمین آب بلندمدت، صدور مجوز کارخانه آب‌شیرین‌کن در مرز خسروی و تأمین آب پایدار مناطق مرزی سومار و نفت‌شهر را از وزیر نیرو مطرح کرد.
 ۳ درخواست استاندار کرمانشاه از وزیر نیرو برای تأمین آب پایدار استان

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار ایرنا منوچهر حبیبی شامگاه در آیین آبرسانی به ۶۱ روستای شهرستان سرپل‌ذهاب، ضمن خیرمقدم به وزیر نیرو و هیأت همراه، از تلاش مدیران حوزه آب و برق استان قدردانی کرد و افزود: مدیران حوزه‌های آب و برق از توانمندترین مدیران دستگاه‌های اجرایی استان هستند و با وجود دشواری و طاقت‌فرسا بودن فعالیت در این حوزه‌ها، اقدامات بزرگی انجام داده‌اند.

وی با اشاره به وضعیت آبرسانی در استان افزود: با تلاش مجموعه وزارت نیرو، شرکت آب و فاضلاب و سایر دستگاه‌های مسئول، مشکلات آب شرب شهرها و روستاهای استان تا حد زیادی کاهش یافته است.

استاندار کرمانشاه همچنین از همکاری قرارگاه نجف سپاه در اجرای طرح‌های آبرسانی قدردانی کرد و گفت: بخش قابل توجهی از این اقدامات با همراهی نیروهای قرارگاه نجف و در کنار دستگاه‌های اجرایی انجام شده و این مجموعه در سخت‌ترین نقاط و روستاهای استان حضور مؤثری داشته است.

درخواست نخست؛ تأمین آب پایدار برای شهرها و روستاهای کرمانشاه …




 اخبار جدید

 6 ماه پرنوسان بازار خودرو
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

6 ماه پرنوسان بازار خودرو

بازار خودرو در نیمه نخست سال جاری، دوره‌ای پرنوسان را پشت سر گذاشت؛ به‌طوری‌که تحولات سیاسی، نوسانات نرخ ارز و اختلال در زنجیره تامین، بیش از متغیرهای سنتی عرضه و تقاضا، مسیر قیمت‌ها را تعیین کردند. بررسی قیمتی «دنیای اقتصاد» نشان می‌دهد میانگین قیمت خودروهای داخلی، مونتاژی و وارداتی در شش‌ماهه نخست امسال در مجموع با بازدهی مثبت ۱۰درصد همراه شده است؛ بازدهی‌‌ای که بخش قابل‌توجهی از آن تحت‌تاثیر جهش کم‌سابقه قیمت‌ها در اردیبهشت‌ماه قرار دارد.

 بازار - ۱۴۰۵/06/31
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بازار - ۱۴۰۵/06/31

بازار

 برنده 6‌ ماه اول بازارها
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

برنده 6‌ ماه اول بازارها

پرونده بازارهای دارایی در نیمه نخست سال در حالی بسته شد که بورس تهران توانست با ثبت بازدهی چشم‌گیر 93درصدی، صدرنشین بازارها شود. این عملکرد در شرایطی رقم خورد که همه بازارها در ماه‌های گذشته با ریسک‌های سیاسی و اقتصادی متعددی مواجه بودند. با این حال، ورود قابل‌توجه پول به بازار سرمایه و بهبود ارزش معاملات نشان می‌دهد جذابیت بازار سهام در این دوره بیش از بازارهای دیگر بوده است. عملکرد بورس در این دوره برای بسیاری از کارشناسان نیز فراتر از انتظار بود؛ به‌ویژه آنکه بازار سهام پس از تعطیلی 80روزه، در مدت کوتاهی توانست چنین بازدهی را به ثبت برساند. از سویی، دلار در شهریورماه با ثبت بازدهی 24درصدی، بیشترین میزان بازدهی را در میان بازارهای دارایی به ثبت رساند. افزایش ریسک‌های سیاسی و تنش‌های منطقه‌ای در این ماه موجب شد دلار جایگاه نخست را در بازه ماهانه ثبت کند و پس از آن، شاخص بورس با بازدهی 1 …

 زیرساخت  توسعه
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

زیرساخت توسعه

کسب‌وکارهای کوچک نهادهای محدود اقتصادی هستند که از طریق انباشت منابع مالی خرد، کارآفرینی و پیوند صنایع، زمینه‌های توسعه اقتصادی را فراهم می‌آورند. این کسب‌وکارها در افزایش متغیرهایی مانند رشد اقتصادی، اشتغال و تولید ثروت و کاهش فقر کشورها نقش حیاتی دارند. ظرفیت مشاغل کوچک در خلق فرصت‌های شغلی جدید و به کار گرفتن نیروهای بیکار یکی دیگر از کارکردهای این بنگاه‌هاست.

 پایان عصر مت مورداک؛ سریال Daredevil با فصل سوم پرونده خود را می‌بندد
۴ دقیقه قبل / سایت سلام سینما

پایان عصر مت مورداک؛ سریال Daredevil با فصل سوم پرونده خود را می‌بندد

با تایید رسمی ورایتی، ماجراجویی‌های حماسی مت مورداک در سریال «دردویل: تولد دوباره» با فصل سوم به نقطه پایان می‌رسد. این مجموعه که با بازگشت چهره‌های محبوب نتفلیکس جانی تازه گرفته بود، پس از سه فصل برای همیشه ماسک خود را کنار خواهد گذاشت.

 سه‌گانه فشار بر اقتصاد
۳۶ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سه‌گانه فشار بر اقتصاد

دنیای اقتصاد: چهل و چهارمین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در روز سه‌شنبه 31 شهریور برگزار شد. در این جلسه اعضای هیات نمایندگان گزارشی از فعالیت‌های شهریور ماه این اتاق ارائه کردند.

چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - 23 September 2026