قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۴۴ ساعت قبل

روایت خشونت در هنر، بازگویی واقعیات انسانی و نقادانه است

تهران- ایرنا- بهنام زنگی، مدیرعامل موسسه فرهنگی، هنری و پژوهشی صبا، با اشاره به مناقشات درباره روایت خشونت در هنر، گفت: در هنر جنگ یک نگاه انسانی و انتقادی هم وجود دارد، ما دستورالعمل‌های نانوشته‌ای داریم، استثنائاتی هم وجود دارد ولی هنرمندان معمولا از نمایش خشونت خودداری کرده‌اند.
 روایت خشونت در هنر، بازگویی واقعیات انسانی و نقادانه است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

دریافت 24 MB

به گزارش ایرنا، «ایران‌ما»، سرزمین خردمندان و دانشوران، سرزمین دانایان و صاحب نظران، در سالی که گذشت، روزهای پرفراز و نشیبی را گذراند، ایران زمین که خاستگاه فرهنگ و جایگاه فرهیختگان است، این روزها سرزمینی پر از سوال است که می‌خواهیم در جست‌وجوی پاسخی فرهنگی برای این سوالات، از ایران و روزگارانی که بر این سرزمین گذشته است با خردمندان گفت‌وگو کنیم و راهی برای بهتر شدن احوال امروز ایران بیابیم.

در این قسمت از ایران ما، با بهنام زنگی مدیرعامل موسسه فرهنگی، هنری و پژوهشی صبا، مدرس و پژوهشگر حوزه هنر همنشین شده‌ و از گذشته، امروز و فردای هنر ایران پرسیده‌ایم.

عضو هیات مدیره انجمن علمی پژوهش‌های هنری ایران و عضو انجمن علمی هنر و ادبیات تطبیقی و مولف پنج کتاب پژوهشی با نگاهی به تاریخ و سرشت هنر ایران، گفت: آثار هنری ایران در گذشته برای آیندگان تولید می‌شد، او با تاکید بر نقش رسانه‌ها در انتقال پیام هنر، به صحبت‌هایش ادامه داد، بخش دوم گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید.

برای تماشای فیلم کامل اینجا را ببینید. …




سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026