قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱ ساعت قبل

چرا امروز بورس ریخت؟ اصلاح شاخص جزئی از ذات بازار سهام است

تهران- ایرنا- در حالی که بسیاری از کارشناسان معتقدند روند صعودی شاخص کل بورس تا پایان سال ادامه‌دار خواهد بود، اما در معاملات امروز - ۲۸ شهریور - اصلاح در ارزش سهم‌ها بخصوص سهام نمادهای بزرگ و خروج سنگین ۶ همتی پول حقیقی‌ها رخ داد به گونه‌ای که از ۵۰ شرکت بزرگ بورس ۱۷۰۰ میلیارد تومان نقدینگی خارج شد.
 چرا امروز بورس ریخت؟ اصلاح شاخص جزئی از ذات بازار سهام است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، در معاملات امروز (شنبه ۲۸ شهریور) بازار سهام، شاهد اصلاح و تعدیل نسبتا سنگین شاخص کل و شاخص هم‌وزن بورس تهران بودیم به گونه‌ای که هر دو شاخص در محدوده ۱.۵ درصد ریزش داشتند. فشار عرضه و فروش سهام در معاملات امروز به قدری مشهود بود که بخش عمده‌ای از نمادها در محدوده قرمز قرار گرفتند و امکان جمع‌آوری صفوف فروش حقیقی‌ها وجود نداشت.

برخی کارشناسان اصلاح خوردن‌های بازار سهام را اتفاقی عادی می‌دانند که در پی هر رشد سنگین بازار، معمولا برای چند روز معاملاتی، شاخص ریزش دارد. از سوی دیگر برخی دیگر از کارشناسان کاهش نرخ دلار در بازار آزاد و رشد اونس جهانی طلا، نقره و پلاتینیوم از فلزات گران‌بها و همچنین برخی کامودیتی‌ها خصوصا مس را در افت شاخص بورس بی‌تأثیر نمی‌دانند.

با این حال یکی از مواردی که در خصوص اصلاح امروز شاخص مطرح می‌شود، کاهش نرخ ضرایب معاملات از سوی سازمان بورس و اوراق بهادار می‌دانند که در ارزشمندتر شدن واقعی سهام مؤثر است. …




 اخبار جدید

 ستاره لیگ دعوت نشدن به تیم ملی را باور نمی‌کند
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره لیگ دعوت نشدن به تیم ملی را باور نمی‌کند

ستاره آلبانیایی استقلال با وجود گلزنی در دیدارهای مهم اخیر، از فهرست تیم ملی کشورش کنار ماند و با دو استوری کنایه‌آمیز واکنش نشان داد.

 آتش‌سوزی در تأسیسات نفتی آرامکو عربستان
۴۶ دقیقه قبل / سایت تابناک

آتش‌سوزی در تأسیسات نفتی آرامکو عربستان

یک مخزن سوخت متعلق به آرامکو در نزدیکی فرودگاه ریاض در آتش سوخت.

 معرفی ۵ واحد آلاینده بهار
۴ ساعت قبل / روزنامه پیام ما

معرفی ۵ واحد آلاینده بهار

اداره محیط‌زیست شهرستان بهار ۵ واحد فرآوری سیر را که با وجود اخطاریه، عامل انتشار بوی نامطبوع بودند، به مراجع قضایی معرفی کرد. جزئیات این خبر را بخوانید.

 وزیر امور خارجه ایران: امنیت پایدار از مسیر همکاری و احترام می‌گذرد نه حضور نظامی‌ - سلام نو
۲ ساعت قبل / سایت سلام نو

وزیر امور خارجه ایران: امنیت پایدار از مسیر همکاری و احترام می‌گذرد نه حضور نظامی‌ - سلام نو

سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران گفت: باور داریم امنیت پایدار از مسیر گفت‌وگو، اعتمادسازی، همکاری و احترام متقابل میان کشورهای منطقه حاصل می شود، نه از مسیر حضور نظامی قدرت‌های خارجی و تحمیل اراده آنان.

 صدایِ «هلما»  از تهران تا توکیو
۴۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

صدایِ «هلما» از تهران تا توکیو

در سکوتِ سنگینِ سالن «شهید آوینی»، نه فقط دو فیلم مستند ایرانی، که «تاریخِ به خون نشسته» ایران به تماشا درآمد. «کنجی ایسزاکی»، سناتور صلح‌طلب و برجسته ژاپنی که به دعوت خودجوش نمایندگانی از مجلس شورای اسلامی به ایران سفر کرده است، در پایان سفر میدانی خود به مناطق آسیب‌دیده از جنگ، با خانواده‌ای روبه‌رو شد که داغِ دختر ۱۲ ساله‌شان هنوز تازه است؛ خانواده شهیده «هلما سادات احمدی‌زاده».

 جهش درآمدی و سودآوری کایزد در افق ۱۴۰۵
۴۵ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

جهش درآمدی و سودآوری کایزد در افق ۱۴۰۵

بررسی عملکرد تاریخی و پیش‌بینی سود و زیان شرکت فرآورده‌های نسوز یزد (کایزد) نشان‌دهنده روند صعودی پرشتاب در درآمدهای عملیاتی و سودآوری شرکت است.

شنبه ۲۸ شهریور ۱۴۰۵ - 19 September 2026