قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۱ ساعت قبل

پولیتیکو: جمهوری‌خواهان از تغییر مداوم مواضع ترامپ خسته شده‌اند

تهران- ایرنا- تغییر مداوم رویکرد دونالد ترامپ در قبال ایران، از تشدید فشار اقتصادی تا تهدید به حملات نظامی، نارضایتی هر دو جناح جمهوری‌خواه را برانگیخته است؛ به‌ویژه در شرایطی که جنگ وارد ششمین ماه خود شده و افزایش قیمت سوخت و فشارهای اقتصادی می‌تواند موقعیت جمهوری‌خواهان را در آستانه انتخابات میان دوره‌ای تحت تاثیر قرار دهد.
 پولیتیکو: جمهوری‌خواهان از تغییر مداوم مواضع ترامپ خسته شده‌اند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا، نشریه پولیتیکو در گزارشی نوشت: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، گاهی تهدید می‌کند که اقتصاد ایران را به تدریج از نفس بیندازد و گاهی از بمباران سریع ایران برای وادار کردن این کشور به تسلیم سخن می‌گوید.

جمهوری‌خواهانی که درباره اینکه کدام رویکرد درست است اختلاف نظر دارند، دست‌کم در یک مورد هم نظر هستند: از بلاتکلیفی و تغییر مداوم موضع ترامپ خسته شده‌اند.

آخرین تغییر موضع ترامپ در پایان هفته گذشته رخ داد؛ زمانی که آمریکا نخستین حمله شناخته شده خود به ایران از اواخر ژوئیه(اوایل مرداد) را انجام داد و سکوهای پرتاب موشکی را هدف قرار داد که به گفته ارتش آمریکا برای مین گذاری دریایی در تنگه هرمز آماده شده بودند. ترامپ سپس در شبکه اجتماعی خود تهدید کرد جزیره خارگ، که یکی از مراکز اصلی انرژی ایران است، را «با خاک یکسان» خواهد کرد.

پولیتیکو نوشت: این تهدید تنها چند روز پس از آن مطرح شد که اسکات بسنت وزیر خزانه داری آمریکا، مدعی آغاز «روز دی اقتصادی» شده بود.

این اقدامات ظاهرا متناقض، سردرگمی دولت آمریکا را ۶ ماه پس از آغاز جنگ با ایران نشان می‌دهد؛ جنگی که ترامپ در ابتدا گفته بود تنها ۶ هفته طول خواهد کشید و خود او و شماری از اعضای کابینه‌اش بارها آن را پایان یافته و موفقیت آمیز توصیف کرده‌اند.

رویکرد ترامپ در قبال ایران باعث ناامیدی بخشی از جمهوری‌خواهان خسته از جنگ شده است؛ گروهی که در مقاطعی جی‌دی ونس معاون رئیس‌جمهور و شماری از فعالان سیاسی را نیز شامل می‌شد و نسبت به طولانی شدن جنگ و پیامدهای آن بر قیمت سوخت و انتخابات میان دوره‌ای نگران هستند.

یکی از مقام‌های پیشین ستاد انتخاباتی ترامپ گفت: بسیاری از جمهوری‌خواهان ناامید و ناراضی هستند و بر این باورند که او هیچ‌کس را راضی نمی‌کند.

یکی از راهبردپردازان جمهوری‌خواه، وضعیت ترامپ در قبال ایران را به گرفتار شدن در «منطقه دوستی» تشبیه کرد؛ وضعیتی که در آن فرد نه می‌تواند رابطه را به مرحله بعد ببرد و نه می‌تواند از آن خارج شود.

این استراتژیست جمهوری‌خواه گفت: دو جناح وجود دارند که هر دو به یک اندازه عصبانی هستند؛ این نشان می‌دهد اوضاع چندان خوب پیش نمی‌رود. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026