قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۵ ساعت قبل

نماینده آبادان: حمایت از آموزش و پرورش و بهبود معیشت فرهنگیان در اولویت است

آبادان - ایرنا - نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت حمایت همه‌جانبه از آموزش و پرورش گفت: معیشت فرهنگیان، ارتقای امکانات آموزشی و توسعه زیرساخت‌های مدارس آبادان از اولویت‌های کاری است و در این زمینه اقدامات و تصمیمات خوبی در حال انجام است.
 نماینده آبادان: حمایت از آموزش و پرورش و بهبود معیشت فرهنگیان در اولویت است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمد مولوی سه‌شنبه در آیین اهدای تجهیزات به مدارس آبادان اظهار کرد: ما خود را ملکف و موظف به کمک و حمایت از آموزش و پرورش می‌دانیم و باید برای رفع مشکلات این حوزه بیش از گذشته تلاش کنیم.

وی افزود: آموزش و پرورش همواره با محدودیت‌ها و مشکلات مختلفی مواجه بوده و در شرایط کنونی که وضعیت اقتصادی و تورم، هزینه‌های این حوزه را افزایش داده است، ضرورت حمایت از آموزش و پرورش بیش از گذشته احساس می‌شود.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به وضعیت معیشتی فرهنگیان گفت: معیشت فرهنگیان یکی از اولویت‌های اصلی کاری است و در این راستا تصمیمات خوبی اتخاذ شده است که باید با جدیت دنبال و اجرایی شود.

مولوی ادامه داد: ضریب حق‌التدریس فرهنگیان در آبادان باید نسبت به سایر شهرها یک‌ونیم برابر شود زیرا شرایط خاص منطقه و هزینه‌های زندگی در آبادان ضرورت توجه ویژه به فرهنگیان این شهرستان را دوچندان کرده است.

وی همچنین با اشاره به صندوق ذخیره فرهنگیان گفت: منابع صندوق ذخیره فرهنگیان متعلق به معلمان است و باید حقوق آنان در این زمینه به طور کامل رعایت شود، علاوه بر آن وزارت آموزش و پرورش نیز باید حمایت‌ها و کمک‌های بیشتری از فرهنگیان داشته باشد.

نماینده آبادان در مجلس بر ضرورت توجه به جایگاه علمی معلمان تاکید کرد و گفت: باید ارزش افزوده علمی برای معلمان دیده شود تا ارتقای دانش و توانمندی آنان بتواند به شکل مستقیم در فرآیند آموزش و کیفیت تعلیم و تربیت اثرگذار باشد.

مولوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های آموزشی آبادان بیان کرد: با توجه به افزایش نرخ تورم، ساخت و ساز مدارس با مشکلات و هزینه‌های خاصی همراه شده است، اما این موضوع نباید موجب توقف توسعه فضاهای آموزشی شود و باید با استفاده از ظرفیت‌های موجود روند اجرای طرح‌های آموزشی با جدیت ادامه یابد.

وی تامین تجهیزات مورد نیاز مدارس آبادان را ضروری دانست و گفت: وسایل سرمایشی، میز و نیمکت و صندلی از نیازهای جدی مدارس آبادان است و در همین راستا امسال حدود ۲ هزار میز و نیمکت برای مدارس این شهرستان تامین و دریافت شده است. …





سه شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ - 1 September 2026