قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایرنا / ۳۸ ساعت قبل

آغاز برداشت ۶۵ درصد لیموترش خوزستان از باغ‌های دزفول

دزفول - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول گفت: برداشت ۶۵ درصد لیموترش خوزستان از سطح ۸۵۰ هکتار از باغهای مرکبات دزفول اغاز شده و تا آبانماه ادامه دارد.
 آغاز برداشت ۶۵ درصد لیموترش خوزستان از باغ‌های دزفول

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

بهروز قمرزاده روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: شهرستان دزفول قطب تولید لیموترش استان است که به دلیل کیفیت بالای محصول به شهرها و استان‌های دیگر نیز صادر می‌شود.

وی پیش‌بینی کرد: ۲۰ هزار تن محصول باکیفیت از سطح این باغ‌ها برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول افزود: به دلیل کیفیت بالا و ویژگی‌های خاص لیموترش ریز دزفول، این محصول علاوه بر تامین نیاز بازار استان خوزستان، به بازارهای اصلی کشور از جمله تهران، مشهد، اصفهان و کرمانشاه نیز ارسال می‌شود.

قمرزاده شرایط آب و هوایی و خاک حاصلخیز را از دلایل مرغوبیت لیمو ترش این شهرستان دانست و بیان کرد: صنایع تبدیلی میوه لیمو ترش ضروری و مهم است و تولید فرآورده‌های متنوع و جدید از این محصول می تواند سهم قابل توجهی در کاهش ضایعات این محصول و همچنین افزایش صادرات و ارزآوری برای شهرستان داشته باشد.

به گزارش ایرنا، در مجموع سطح باغات لیموترش کل استان خوزستان یک هزار و ۳۰۰ هکتار است که برداشت این محصول هم اکنون در ۶ شهرستان استان در حال انجام است.

سالانه افزون بر ۲.۵ میلیون تن انواع محصول زراعی و باغی در دزفول تولید می‌شود. …




سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ - 8 September 2026