قیمت طلا امروز




 سایت هم میهن / ۱۴ ساعت قبل

توقف ۷۲ ساعته حملات روسیه به کی‌یف هم‌زمان با سفر هیئت آمریکایی

کرملین با صدور دستوری، حملات نظامی به پایتخت اوکراین را به مدت سه شبانه‌روز متوقف کرد؛ این تصمیم هم‌زمان با سفر فرستاده ویژه دونالد ترامپ و جرد کوشنر به مسکو و کی‌یف اتخاذ شده است.
 توقف ۷۲ ساعته حملات روسیه به کی‌یف هم‌زمان با سفر هیئت آمریکایی

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از ایرنا، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، دستور توقف حملات نظامی به کی‌یف را برای مدت ۷۲ ساعت صادر کرد. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین، با تأیید این خبر اعلام کرد که این آتش‌بس موقت با هدف تسهیل سفر نمایندگان آمریکا به پایتخت اوکراین اجرایی شده است. این در حالی است که استیو ویتکاف، فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا، و جرد کوشنر روز شنبه برای گفتگو وارد مسکو شدند و قرار است با مقامات عالی‌رتبه روسیه دیدار کنند.

پیش از این اقدام روسیه، ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، نیز وعده داده بود که کی‌یف در جریان سفر این هیئت آمریکایی، حملات هوایی خود را متوقف خواهد کرد. با وجود این هماهنگی‌ها، زلنسکی گزارش داده است که در ساعات پایانی منتهی به آغاز آتش‌بس، حملاتی به کی‌یف و فرودگاه بین‌المللی بوریسپیل صورت گرفته که به گفته وی، احتمالاً با هدف تحت‌تأثیر قرار دادن دیپلماسی این سفر انجام شده است. با این حال، مسکو فعلاً از ارائه جزئیات درباره طرح‌های جدید برای پایان جنگ خودداری کرده است.    

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید …




یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - 6 September 2026