قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۱ ساعت قبل

لحظه نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید توسط پزشکیان+ فیلم

اقتصادنیوز: زنگ آغاز سال جدید تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵ توسط مسعود پزشکیان در دبستان دخترانه فاطمه زهرا(س) منطقه ۱۱ تهران نواخته شد.
 لحظه نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید توسط پزشکیان+ فیلم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس، زنگ آغاز سال تحصیلی جدید با حضور مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور و امیر سرتیپ علی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در یکی از مدارس ارتش نواخته شد. خبر مرتبط پزشکیان خطاب به دانش آموزان: من از یک خانواده معمولی به اینجا رسیدم و شدم رئیس‌جمهور/ آدم مفت به جایی نمی‌رسد/ شما از طلا با ارزش‌تر هستید

اقتصادنیوز: پزشکیان ضمن نواختن زنگ آغاز سال تحصیلی جدید خطاب به دانش آموزان گفت: دلم می‌خواهد به همه مردم کشورم کمک کنم. دلم می‌خواهد با همه دوست شوم. دلم می‌خواهد اگر کاری از دستم برمی‌آید کمک حال مردم و کشورم باشم. شما می‌توانید با ما دست به دست هم دهیم و ایران را بسازیم.

در این مراسم که همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید برگزار شد، جمعی از مسئولان و دانش‌آموزان نیز حضور داشتند. …




 اخبار جدید

 شفاف‌سازی «پیزد» از وضعیت تولید و فروش
۵۳ دقیقه قبل / سایت صدای بورس

شفاف‌سازی «پیزد» از وضعیت تولید و فروش

شرکت مجتمع صنایع لاستیک یزد با نماد «پیزد» پس از برگزاری کنفرانس اطلاع‌رسانی ناشی از نوسان قیمت سهام، با انتشار جزئیات عملکرد خود از فعالیت ۹۵ درصدی خطوط تولید، هدف‌گذاری تولید ۴۱ هزار تن تایر و سهم ۹۵ درصدی فروش نقدی و مصون از ریسک خودروسازان خبر داد.

 طلا یا بیت‌کوین؛ چرا سرمایه‌گذاران به هر دو نیاز دارند؟
۱ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

طلا یا بیت‌کوین؛ چرا سرمایه‌گذاران به هر دو نیاز دارند؟

افزایش کسری بودجه و بدهی دولت‌ها، تشدید چندپارگی ژئوپلیتیکی و نگرانی درباره پایداری دارایی‌های حاکمیتی، بحث درباره جایگاه طلا و بیت‌کوین در سبد سرمایه‌گذاری را وارد مرحله تازه‌ای کرده است. تحلیلگران بر این باورند که پرسش قدیمی «طلا یا بیت‌کوین؟» دیگر چارچوب مناسبی برای مقایسه این دو دارایی نیست. از نگاه این گروه از تحلیلگران، طلا و بیت‌کوین می‌توانند نقش‌های مکمل اما کاملاً متفاوتی داشته باشند. طلا به‌عنوان لنگر دفاعی و نقدشونده سبد و بیت‌کوین به‌عنوان دارایی پرنوسان‌تری که امکان بهره‌مندی از گسترش یک شبکه پولی نوظهور را فراهم می‌کند.

 آمار جدید بانک مرکزی درباره روند رشد نقدینگی
۵ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آمار جدید بانک مرکزی درباره روند رشد نقدینگی

رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد: با برنامه ریزی برای استفاده از ابزارهای مؤثر پولی برای کنترل رشد نقدینگی، به‌ویژه کنترل جدی میزان خلق نقدینگی توسط بانکها، در ماه‌های اخیر شتاب رشد نقدینگی گرفته شد.

 قیمت خودرو امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵/ بازار خودرو آرام ماند - سرمایه و بورس
۲ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

قیمت خودرو امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵/ بازار خودرو آرام ماند - سرمایه و بورس

قیمت خودرو امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ در حالی اعلام شد که بازار خودرو یکی از کم‌نوسان‌ترین روزهای یک ماه اخیر را پشت سر گذاشت.

 خروج پول از بورس ادامه دارد/ چرا تقاضای جدید هنوز شاخص را بالا نمی‌برد؟ - سرمایه و بورس
۱ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

خروج پول از بورس ادامه دارد/ چرا تقاضای جدید هنوز شاخص را بالا نمی‌برد؟ - سرمایه و بورس

معاملات بورس امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ در حالی آغاز شد که برخلاف روز گذشته، خریداران در دقایق ابتدایی حضور پررنگ‌تری داشتند و شاخص‌های اصلی بازار با رشد همراه شدند.

 رشد اقتصادی ایران منفی ۱۰ درصد شد! 
۲ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

رشد اقتصادی ایران منفی ۱۰ درصد شد! 

مرکز آمار اعلام کرد که در بهار ۱۴۰۵ تولید ناخالص داخلی ایران نسبت به بهار سال قبل ۱۰.۱ درصد کاهش یافته است. این یعنی رشد اقتصادی کشور منفی شده و تولید و خلق ثروت به طور میانگین در کشور بیش از ۱۰ درصد کاهش یافته است.

دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ - 21 September 2026