قیمت طلا امروز




 سایت اقتصادنیوز / ۵ ساعت قبل

قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۵؛ تتر ۲۳۰ هزار تومان، بیت‌کوین ۸۶ هزار و اتریوم ۲۷۴۱ دلار

اقتصادنیوز: بازار رمزارزها امروز در حالی نوسان خود را ادامه داد که بیت‌کوین بین کانال‌های ۸۵ و ۸۶ هزار دلار در رفت‌وبرگشت بود و ارزش کل بازار به محدوده ۲.۹۲ تریلیون دلار رسید؛ هم‌زمان شاخص ترس و طمع با ثبت عدد ۷۸، فضای معاملات را در محدوده طمع نشان داد.
 قیمت تتر، بیت‌کوین و اتریوم امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۵؛ تتر ۲۳۰ هزار تومان، بیت‌کوین ۸۶ هزار و اتریوم ۲۷۴۱ دلار

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

به گزارش اقتصادنیوز، بازار رمزارزها امروز در شرایطی معاملات خود را دنبال کرد که ارزش کل بازار در محدوده ۲.۹۲ تریلیون دلار قرار گرفت و شاخص ترس و طمع با ثبت عدد ۷۸ در محدوده «طمع» ایستاد. هم‌زمان، شاخص CMC20 نیز رشد ۰.۵ درصدی را تجربه کرد و جریان ورود سرمایه به ETFهای رمزارزی به ۱.۲۲ میلیارد دلار رسید؛ مجموعه این داده‌ها نشان می‌دهد فضای کلی بازار همچنان تحت تأثیر تقاضا و خوش‌بینی معامله‌گران قرار دارد.

در بازار ایران، تتر روز را از محدوده ۲۲۸ هزار و ۸۵۰ تومان آغاز کرد و در ادامه با افزایش تقاضا تا ۲۳۳ هزار تومان بالا رفت، اما در برخورد با این مرز با مقاومت مواجه شد و عقب نشست. تتر سپس تا محدوده ۲۲۹ هزار و ۶۰۰ تومان کاهش یافت و در ادامه بار دیگر به کانال ۲۳۰ هزار تومان برگشت و در ساعت ۱۸:۲۵ در نرخ ۲۳۰ هزار و ۳۳۳ تومان معامله شد؛ حرکتی که نشان می‌دهد مرز ۲۳۰ هزار تومان در معاملات امروز به محدوده‌ای مهم برای بازار تبدیل شده است. …




 اخبار جدید

 ویترین SMEها
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

ویترین SMEها

مریم رحیمی: توسعه اقتصادی همواره از مسیر پروژه‌های بزرگ و سرمایه‌گذاری‌های عظیم عبور نمی‌کند؛ به‌ویژه در کشورهایی که با کمبود سرمایه، نااطمینانی و محدودیت منابع مواجهند. بخشی از ظرفیت رشد می‌تواند در کارگاه‌ها، کسب‌وکارهای محلی و بنگاه‌هایی شکل بگیرد که به اندازه بنگاه‌های بزرگ صنعتی جلب توجه نمی‌کنند؛ اما در مجموع سهم مهمی در تولید، اشتغال و شکل‌گیری زنجیره‌های اقتصادی دارند.

 پیش بینی روند بورس | سرمایه‌گذاران باید به چه ریسک‌هایی توجه کنند؟  | میکائیلی: بازار یک‌طرفه، قیمت‌ها را به سمت خوش‌بینی می‌برد
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش بینی روند بورس | سرمایه‌گذاران باید به چه ریسک‌هایی توجه کنند؟ | میکائیلی: بازار یک‌طرفه، قیمت‌ها را به سمت خوش‌بینی می‌برد

اقتصادنیوز: یک تحلیلگر بازار سرمایه گفت: بورس در حال حاضر در محدوده‌ای قرار گرفته که از نظر ریسک و بازده، جذابیت آن نسبت به گذشته کاهش یافته است.

 سه محصول جدید سایپا با حضور وزیر صمت رونمایی شد
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

سه محصول جدید سایپا با حضور وزیر صمت رونمایی شد

آیین رونمایی از سه خودروی جدید گروه خودروسازی سایپا و افتتاح خط تولید آریا با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و معاونین و مدیران وزارت صمت برگزار شد.

 جنگ اقتصادی بدون دستاورد سیاسی
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

جنگ اقتصادی بدون دستاورد سیاسی

محاصره دریایی، تحریم‌های نفتی و محدودیت‌های هوانوردی درآمدهای ارزی و تجارت ایران را تحت فشار قرار داده است؛ اما این امر تاکنون تغییر اساسی در موضع تهران ایجاد نکرده‌اند.

 پژو ۲۰۷ الیت نام نسخه فیس لیفت هاچبک ایران خودرو شد
۶ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

پژو ۲۰۷ الیت نام نسخه فیس لیفت هاچبک ایران خودرو شد

مدیرعامل ایران خودرو اعلام کرد نسخه فیس لیفت پژو ۲۰۷ با نام پژو ۲۰۷ الیت از سال آینده وارد بازار می شود؛ پلاس تبدیل به الیت شد.

 درهم امارات علیه میانجیگران
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

درهم امارات علیه میانجیگران

بازار طلا، ارز و سکه امروز با اخبار سیاسی پرنوسان دنبال شدند. قیمت دلار با گپ مثبت در حوالی ۲۳۴ هزار تومان شروع به کار کرد اما از میانه روز با خبر خبرگزاری کیودو کاهشی شد. اما این پایان کار نبود و این خبر نیز تکذیب شد.

چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - 23 September 2026